Dünyanın en ince akıllı telefonu yine değişti, işte en ince yeni akıllı telefon!

Gionee, Elife S5.1 akıllı telefon ile kendi rekorunu kırdı.

Gionee son zamanlarda farklı bir marka altında birçok ülkede Gionee Elife S5.5 olarak adlandırılan dünyanın en ince akıllı telefonu sayesinde popüler olmayı başarmış bir Çin şirketi.

Çinli satıcı Gionee en yeni Androidli amiral gemisinin üzerinden perdeyi çekti. Gionee Elife S5.1, selefi S5.5’e göre daha ince bir tasarıma sahip. Elife S5.5 dünyanın en ince akıllı telefonuydu ve onun elinden bu rekoru yine bir sonraki versiyonu Elife S5.1 alabildi. Yani Gionee kendi rekorunu kırdı.

Gionee Elife S5.1, 139,8 mm uzunluğunda, 67.4 mm genişliğinde ve sadece 5.15 mm kalınlığında. Cihazın alt ve üst kenarları biraz kalın ancak yan çerçeveleri oldukça inceltilmiş. Muhtemelen mikro-USB portu ve kulaklık jakı takmak amacıyla alt ve üst kısımlar geniş bırakıldı. Ancak cihaz, orta menzilli özelliklere sahip.

306ppi piksel yoğunluğunda ve 720p 1080p çözünürlükte 4.8-inç HD ekran olacak bu cihazın özellikleri arasında, 1.2 GHz hızında Qualcomm'un dört çekirdekli Snapdragon 400 işlemci, 1 GB RAM bellek, 16 GB dahili depolama ve arkasında bir 8 megapiksel kamera yer alıyor. Gionee Elife S5.1,  bu ay içinde ilk olarak Çin’de resmen satışa sunulacak.

Sonraki sayfalarda cihaza ait görselleri ve arayüzü ekran görüntülerini inceleyebilirsiniz.






























































Sekiz çekirdek 64-bit işlemcili HTC Desire 820 ortaya çıktı
Telefon alırken nelere dikkat etmeli?
Facebook Threads için kesenin ağzını açtı, paylaşım yapın binlerce dolar bonus alın
Sonraki Haber