En çok takipçisi olan 10 TikTok hesabı - Mayıs 2021

En fazla takip edilen 10 TikTok hesabını sizler için listeledik! İşte o TikTok fenomenleri!

TikTok'u bilmeyenler için uygulamadan biraz bahsedecek olursak; uygulama içerisinde yer alan binlerce ses ve efekt sayesinde kullanıcılar istedikleri videoları çekerek kendi profillerinde yayınlayabilmektedir. Ayrıca keyifle vakit geçirerek kısa videoları izlemek veya çekmek için oluşturulmuş uygulamada, sevdiğiniz videoları beğenme özelliği de yer almakta. Bu özellikleri sayesinde kullanıcılar tarafından oldukça beğenilerek sıkça kullanılan platformun dünya üzerindeki indirme sayısı 2 milyarı geçmiş durumda.

TikTok veya Çin’de bilinen adıyla Douyin ilk olarak Eylül 2016 yılında hayatımıza girdi ve kısa zaman içinde dünya çapında çok büyük kitlelere ulaştı. Eğleceli videoların paylaşıldığı ve son on yılın en hızlı büyüyen sosyal medya platformu olan  TikTok'un bu hızlı ilerlemesi günden güne büyümeye devam ederken, diğer yandan yeni fenomenler kazandırmaya devam ediyor.

Milyonlarca takipçisi olan kullanıcılar için ise deyim yerindeyse ekmek kapısı haline gelen TikTok ülkemizde de oldukça yaygın bir şekilde kullanılıyor. Fenomen kullanıcılar, sayfalarında reklam vererek, bazen çeşitli etkinliklere davet edilerek ya da kendilerine teklif edilen bazı rollerde oynayarak para kazanabiliyor.

İşte en fazla takipçisi olan 10 TikTok hesabı!

Popüler Haberler