En iyi fotoğraflar bu telefonlarla çekiliyor!

Ünlü DxOMark platformu, akıllı telefonların kamera performansını değerlendirerek onlara puanlar veriyor. İşte en yüksek puanı alan akıllı telefonlar!

DxOMark, akıllı telefonların kamera performansını değerlendiren bir site olarak biliniyor. Site sürekli güncellenerek farklı perspektiflerden kamera detaylarına yoğunlaşarak akıllı telefonların kameralarını inceliyor ve buna göre bir puan belirliyor. Sürekli kendini güncelleyen ve yenileyen DxOMark, pazarın en güvenilir kamera performans değerlendirme adresi olarak da referans gösteriliyor. Ayrıca platform, yeni amiral gemi modellerinin çıkmasıyla beraber ise sürekli güncelleniyor.

DxOMark kamera puanı en yüksek akıllı telefonlar!

Kamera her zaman bir akıllı telefon için belirleyici unsur olmuştur. Binlerce lira vererek çok sayıda model arasından seçip satın aldığımız cihazın iyi bir deneyim sunması sanırım en önemli noktalardan birisidir. Bir telefonda dikkat edilmesi gereken husuların başında kullanılan işlemcinin kalite ve performansı gelmektedir. Ancak kimileri kamera anlamında sunulacak muhteşem objektifleri yonga setinden daha fazla da önemseyebilir. Burada son zamanlarda duyurulan telefonlar da dahil olmak üzere en iyi kameralara sahip akıllı telefonları DxOMark farkı ile sizlere aktaracağız. İşte DxOMark kamera puanı en yüksek akıllı telefonlar!

Popüler Haberler