En iyi Huawei telefon modelleri – Mayıs 2020

Mayıs ayı güncel fiyat ve özellik bilgileri ile birlikte, en beğenilen Huawei telefon modellerini sizler için bir araya getirdik.

Öncelikle bilmeyenler için belirtelim, geçtiğimiz gün 200 dolar altındaki telefon modellerine vergi zammı geldi, gelen zam sonrasında tahmin edeceğiniz gibi tüm telefon modellerinin fiyatları olumsuz olarak etkilendi. Dolar kuru ise malumunuz, her geçen gün artmaya devam ediyor. E tabi bunun üzerine KDV, ÖTV, TRT, Gümrük ve Teknik gibi vergiler de eklenince. Uygun fiyatı telefon almak neredeyse imkansız hale geldi.

Bu üzücü bilgiyi verdikten sonra dilerseniz, Mayıs ayı güncel fiyat ve özellik bilgilerinin yer aldığı, en iyi Huawei telefon modellerinin bulunduğu listemize hep birlikte göz atalım.

Belirtmiş olduğumuz fiyatların internet üzerinden alınmış fiyatlar olduğunu ayrıca belirtelim, zira mağaza fiyatları çok daha yüksek olacaktır. Daha üzücü olanı, ise belirtmiş olduğumuz fiyatların, modellerin en uygun satış fiyatı olduğu. Yani muhtemelen daha uygun fiyata bulmanız biraz zor.

Dilerseniz sözü daha fazla uzatmadan en güncel fiyatları ile en iyi Huawei telefon modellerinin bulunduğu listemize hep birlikte göz atalım.

İşte en iyi Huawei telefon modelleri;

Popüler Haberler