En iyi ön kameralı telefonlar - Nisan 2021

DxOMark'a göre Nisan 2021'in en iyi ön kameralı telefonlarını sizler için bir araya getirdik.

Profesyonel ön kameraya sahip bir akıllı telefon mu almak istiyorsunuz? ''En iyi ön kameralı telefonlar hangileri?'' sorusunu soruyor ve ön kamera konusunda iddialı modeller arıyorsanız doğru yerdesiniz...

İnsanlar fotoğraf teknolojisi ilk buluştukları andan itibaren kendi kendine fotoğraf çekmeyi denemişler, ancak ön kamera gibi araçlar bulunmadığı için çok başarılı olamamış ve kendilerini güzel göstermeyi başaramamışlardı.

'Selfie' kelimesine gelecek olursak, çok uzağa gitmemize gerek yok. Oxford Üniversitesi tarafından 2013 yılın kelimesi seçildiğini biliyor muydunuz? Bu da demektir ki; 'selfie' çekimlerinin ve söyleminin en yaygın olduğu yıl 2013 yılıdır.

Bilindiği üzere DXOmark ekibi her ay yeni selfie incelemesi ile karşımıza çıkmaya devam ediyor. Ön kamera inceleme işine yeni giren ekip, son 1 yıl içerisinde çıkan amiral gemisi modellerinin neredeyse tamamını inceledi. Bu sayede en iyi selfie çeken telefonlar belli olmaya başladı. Bu modeller arasında Huawei Mate 40 Pro başı çekerken, Huawei P40 Pro, Asus ZenFone 7 Pro, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Apple iPhone 12 Pro Max gibi modellerin de yer aldığı görülüyor.

Biz de bu anlamda sizler için en iyi ön kameralara sahip olan akıllı telefon modellerinin bulunduğu bir liste hazırladık. Akıllı telefon satın alırken ilk kriteri “kamera kalitesi” olanlar için en iyi kameraya sahip telefonlar listesi ile karşınızdayız. Dilerseniz şimdi sözü daha fazla uzatmadan, DxOMark'ın Nisan 2021 için yayınladığı en iyi selfie çeken telefonlara gelin hep birlikte göz atalım.

İşte en iyi ön kameraya sahip telefonlar;

Popüler Haberler