En iyi S Pen uygulamaları

Galaxy Note ailesine özel en iyi uygulamalar

Galaxy Note serisinin en çekici özelliklerinden biri S Pen. Aslında en çekici diyorum ama aslında iki Note modelinde de çekici özellikler bitmiyor. Samsung'un Note, Note 2 ve Note 10.1 ile başlattığı S Pen geleneği bu uygulamalarla daha ilgi çekici bir hal alacak.

Sketchbook Mobile

AutoCAD gibi bir uygulama olarak karşımıza çıkan Sketchbook 5 inçten büyük ekranlarda çizim keyfini S Pen ile yaşatıyor. 12 label ve 65 fırça ile gelen uygulama oldukça çeşitli bir yapıya sahip. 1.99$'dan şimdi indirin.






GMD Spen Control

5.56$'dan Google Play'den indirilen uygulama S PEn'i daha aktif ve ilginç şekillerde kullanmanızı sağlıyor. Yalnız uygulamanın Root gerektirdiğini de belirtmeden geçmeyelim.



İndirmek için tıklayın!



Papyrus Beta

Evernote dahil olmak üzere bir çok not işlevinin kullanıldığı uygulama not uygulamalarının son noktasını S Pen ile Galaxy Note serisine taşıyor. Aşağıdaki videoyu izleyerek uygulamanın diğer işlevlerine de göz atabilirsiniz.



İndirmek için tıklayın!





Photo Desk

Fotoğraflarınızı S Pen aracılığıyla düzenleme, kesme ya da filtreleme işlemlerini kolayca yapabilmenizi saplar. Ücretsiz olarak Google Play'den indirmek için tıklayın





PicSay Pro

Resimlerinizi en basit şekilde düzenlemenizi ve arkadaşlarınızla paylaşmanızı sağlayan bu uygulama Google Play'de 3.74$'dan satılıyor. Farklı shoplar yaparak arkadaşlarınızı güldürebilirsiniz. S Pen'li cihazların yanı sıra Motorola Xoom, Galaxy Tab ve Asus Eee Pad gibi cihazlarda da destekleniyor. Şimdi indirin!



İki Lumia daha geliyor
Motorola'nın bu modeline Jelly Bean geliyor
Türkiye'deki popüler bir model daha HyperOS güncellemesi aldı
Sonraki Haber