En iyi Samsung telefon modelleri – Aralık 2020

Aralık ayı güncel fiyat ve özellik bilgileri ile birlikte, en beğenilen Samsung telefon modellerini sizler için bir araya getirdik.

Elimizden düşürmediğimiz cep telefonları icat edildiğinden bugüne çeşitli evrimlerden geçmiş, bilgisayarlar ile yarışır bir teknolojiyi yakalamıştır. Hatta öyle ki, bilgisayarlarımızda yapığımız birçok işlemi, cep telefonlarımızdan daha kolay ve hızlı şekilde yapabiliyoruz.

Akıllı telefonlarımızdaki uygulamalar sayesinde, herhangi bir web siteye üye olmak oldukça basit. Alışveriş sepetinizi kolayca kontrol ederek sipariş vermeniz mümkün. Bu örneği verdim, çünkü koronavirüs salgını sebebi ile kısıtlamalara maruz kaldığımız şu günlerde en çok kullandığımız uygulamaların başında alışveriş geliyor. Aynı şekilde banka uygulamaları, EFT, havale vs vs.

Tahmin edersiniz ki, bahsettiğimiz üst düzey özellikler bunlar değil. Örneğin; 25 dakika içinde yüzde 100 şarj özelliği, örneğin 120 MP çözünürlüğe sahip kameralar ve bunun gibi bazı özelliklerden bahsediyorum.

İçinde bulunduğumuz yılın en büyük yıldızlarından biri de, SamsungZira Oppo, 2020'nin 3. çeyreğinde gerçekleştirdiği 29,8 milyonluk satışla akıllı telefon pazarında Apple'ın ardından 5'inci sırada yer alırken, pazarın yüzde 8,2'sini elinde tutuyor. Ayrıca Türkiye'ye yatırım kararı alan ve yaklaşık bin kişiye istihdam sağlaması beklenen Çinli teknoloji devi Oppo'nun şubat ayında üretime başlamayı planladığını da bir kez daha hatırlatalım.

Hazırlamış olduğumuz listemizde Aralık ayı güncel fiyat ve özellik bilgilerinin yer aldığı, en iyi Samsung telefon modelleri bulunuyor.

Dilerseniz lafı hiç uzatmadan siz değerli okuyucularımız için derlemiş olduğumuz bu listemize hep birlikte göz atalım.

İşte en iyi Samsung telefon modelleri;

Popüler Haberler