Fiyatı düşen Samsung modelleri! Daha ucuzunu bulamazsınız!

Sizler için son dönemde fiyatı düşen tüm Samsung modellerini bir araya getirdik! İşte fiyatı düşen, indirime giren Samsung modelleri!

Türkiye’de Xiaomi ile birlikte en çok telefon satan marka olan Samsung, geniş bir ürün yelpazesine sahip. Güney Koreli teknoloji devi özellikle giriş seviyesi cihazlarda rakipsiz konumda diyebiliriz. Eğer 2500 TL altına yeni bir cihaz alacaksanız Samsung’un geniş model yelpazesine mutlaka göz atmanızı tavsiye ederiz.

Malum günümüzde artık 3000 TL altına doğru düzgün bir telefon bulmak çok da kolay değil. Dolayısıyla iyi fotoğraf çeken, şarjı uzun giden, performansı yüksek bir telefon almak istiyorsanız en az 4000 TL’yi gözden çıkarmanız gerekiyor. Fakat bana ortalama bir telefon yeter, öyle fotoğrafla, oyunla çok fazla işim olmuyor diyorsanız son dönemde fiyatı iyiden iyiye düşen Samsung modellerine mutlaka göz atmanızı tavsiye ederiz.

Dilerseniz sizler için oluşturduğumuz listeye aşağıdan göz atabilirsiniz. Bu arada dip not olarak belirtelim. Listede yer alan modellerin hepsi Samsung Türkiye garantili fiyatlara göre yazılmıştır.

Popüler Haberler