Fiyatı en çok artan Xiaomi akıllı telefon modelleri - Ekim 2020

Döviz kurundaki dalgalanmalar ile beraber bazı Xiaomi modelleri bir hayli zamlandı. İşte son zamların ardından fiyatı en çok artan Xiaomi modelleri!

Herkesin bildiği gibi ülkemizde akıllı telefon fiyatları pek çok teknolojik üründe olduğu gibi bir hayli yüksek. Bunun sebebi olarak ise izlenen yüksek vergi politikası ve döviz kurundaki ciddi dalgalanmaları gösterebiliriz. Özellikle son dönemde döviz kurundaki önlenemeyen yükseliş, akıllı telefon fiyatlarını bir hayli arttırdı. Bildiğiniz gibi zaman zaman ortaya çıkan zamlar sonrasında önceki aylardaki fiyatlar ile günümüz fiyatlarını karşılaştırarak sizlere aktarmaya çalışıyoruz.

Bugün ise Çin merkezli teknoloji devi Xiaomi'nin akıllı telefon fiyatlarına gelen zamları ortaya koyacağız. Şirket ülkemizde sunmuş olduğu fiyat/performans ürünleri ile popülerliğini korusa da, firmanın telefonlarına gelen zamlar tüketicileri bir hayli üzüyor. Bu zamların ardından öyle çok ucuz diyebileceğimiz bir Xiaomi modelinin varlığını koruduğunu söylemek biraz zor. İşte fiyatı en çok artan Xiaomi akıllı telefon modelleri!

Popüler Haberler