Galaxy S 3 Türkiye'de HepsiBurada ile 12 Haziranda ceplerde!

Galaxy S 3'ün Türkiye fiyatı ve ilk detayları belli oldu, Ön Sipariş'ler HepsiBurada'da Türk kullanıcılar için açıldı, detayları okuyun!

Samsung'un eşsiz yeni amiral gemisi Türkiye'de ne zaman satışa sunulacak haberleri için kökten çözüm HepsiBurada.com adlı alışveriş sitesinden geldi. Site Türkiye'ye gelecek olan Samsung Galaxy S 3 için ön siparişleri şimdiden almaya başladı bile.

" Ürünün stoklara gireceği tarihteki fiyatı, aşağıda belirtilen fiyata göre farklılık gösterebilir. Ürünün daha yüksek bir fiyattan stoklara girmesi halinde, ön sipariş veren müşterilerden fiyat farkı alınmaz; ayrıca bu müşterilere teslimatta öncelik sağlanır. Ürünün daha düşük bir fiyattan stoklara girmesi halinde ise, ön sipariş veren müşterilere teslimatı takip eden 1 hafta içerisinde fiyat farkı ödenir."



Sitesinde yayınladığı açıklama ile birlikte Samsung'un yeni Galaxy S 3 modeli 12 Haziran'dan itibaren dağıtılmaya başlanacak. Bu müthiş telefonun satış fiyatlarına hemen göz gezdirecek olur isek:


HepsiBurada.com Türkiye'deki bir çok online alışveriş mağazasına büyük bir çalım atarak akıllı bir hamlede bulundu, bakalım Samsung'un yeni canavarı Türkiye'de kaç kişi tarafından satın alınacak!

Samsung Galaxy S 3 için ön sipariş sayfasına gitmek isterseniz: Hepsiburada.COM - Galaxy S 3 Ön Sipariş

Huawei Ascend D Quad görüntülendi!
Günün Android Oyunu - Oh, My Brain! Block Puzzle 2
Kaya gibi sağlam akıllı saat! Black Shark GS3 piyasaya sürüldü!
Sonraki Haber