Galaxy S IV’ün karanlık ve bulanık görüntüleri

Elde edilen yeni görseller telefonun tasarımı hakkında ipuçları veriyor.

Yeni nesil akıllı telefonda merak edilenlerin başında sunulacak tasarım geliyor. Galaxy S III tasarımı kimi kullanıcılardan büyük övgü alırken, yine aynı oranda da tepkiye maruz kaldı. Özellikle belirli bir kesim tasarım anlamında telefonun sınıfta kaldığını, elde ettiği başarının tamamen popüleriteden kaynakladığını bildirirken; yeni nesil Galaxy S modelinde daha çok Galaxy S II tasarımını görmek istiyor.

Köşeli ve ince yapısı ile Galaxy serisinin sıkı bir kullanıcı kitlesi oluşturmasında etkin rol oynayan Galaxy S II, elde ettiği 40 milyon satış rakamı ile o dönem rekor satışlar elde etmişti. Samsung hayranlarının büyük bölümü yeni nesil telefonda bu tasarımı görmek isterken, elde edilen görsellerden de köşeli tasarım çizgileri görülüyor.

Karanlık ve bulanık olan görseller için yine de net konuşmak çok zor fakat Samsung’un Galaxy S IV’te farklı bir tasarım koymak zorunda olduğu birçok kesim tarafından dile getiriliyor. Galaxy S III’ün hala popüler bir telefon olduğu ön görüldüğünde, Galaxy S IV’ün en önemli rakiplerinden biri de yine şirketin kendi telefonu olacaktır.

Samsung'un MWC 2013 etkinliğinde ortaya çıkan Tizen işletim sistemli telefonu için yapılan ilk değerlendirme sunduğu tasarım üzerine yapılmıştı. 5-inçlik ekran ve köşeli yapı Galaxy S IV izlenimi oluşturuyor. Videoya aşağıdan göz atabilirsiniz. 

UMI X2: Full HD ekran, 2GB RAM ve 4 çekirdekli işlemci
Samsung Galaxy S IV en hızlı tarayıcıya sahip!
Xiaomi Pad 7 yolda! Uygun fiyata efsane tablet!
Sonraki Haber