Galaxy S10 ailesinde bildirim ışığı nasıl çalışıyor?

Samsung, Galaxy S10'larla birlikte tamamı ekran akıllı telefonlarını tanıtmış oldu. Bu durum, bildirim LED'inin ortadan kalkmasına neden oldu. Peki kullanıcılar bildirim sinyallerini nasıl alıyor hiç merak ettiniz mi?

Samsung'un amiral gemisi ailesi olan S serisi bu yıl 10. yaşını kutluyor. Ailenin en yeni üyeleri olan S10 modelleri de ABD'de düzenlenen bir etkinlikte geçtiğimiz gün tanıtıldı. 

Galaxy S10 ailesinde bildirim ışığı nasıl çalışıyor?

Bildiğiniz gibi Samsung, Galaxy S10'larla birlikte tamamı ekran akıllı telefonlarını tanıtmış oldu. Bu durum, bildirim LED'inin ortadan kalkmasına neden oldu. Peki kullanıcılar bildirim sinyallerini nasıl alıyor hiç merak ettiniz mi? Belki de S10 modellerinin en havalı duran kısımlarından biri de telefondan alınan bildirim ışığı.

Infinity-O ekran tasarımına geçen S10 ailesi, üst çerçevesinde bulunan bir takım sensörler ve bildirim LED’lerini tarihe karıştırdı. Ancak hemen üzülmeyin çünkü Samsung'un yeni yöntemi eminim herkesin hoşuna gidecektir.

Galaxy S10 ailesinde herhangi bir bildirim geldiğinde ön kameranın etrafında ışıltılı bir halka beliriyor. Bu bildirim ışığını istediğiniz gibi de kişiselleştirebiliyor ve renk ataması yapabiliyorsunuz. Bu sadece bildirim için değil fotoğraf çekimlerinde de kullanılan bir özellik olarak karşımıza çıkıyor.

Hemen yukarıdan ulaşabileceğiniz GIF ile siz de bu sistemin nasıl çalıştığına göz atabilirsiniz. Peki ya S10 ailesinin yeni bildirim sistemini nasıl buldunuz? Oldukça havalı duruyor değil mi?

Sony Xperia XZ4 bizlere neler sunuyor?
OPPO’nun yeni amiral gemisi: T1!
Apple iPhone kullanıcılarına büyük bir sürpriz yapacak, sır perdesi aralandı
Sonraki Haber