Galaxy S3 ve Note 2 doğrudan Android 4.3 güncellemesine kavuşabilir

Samsung, bir sürprize imza atarak her iki model için Android 4.2 güncellemesini es geçebilir.

Galaxy S3 ve Galaxy Note 2 modellerinin Android 4.2.2 güncellemesine kavuşacağı daha önce Samsung kaynaklarından elde edilen belgelerde ortaya çıkmıştı. Galaxy S3 için final aşamasında Android 4.2 tabanlı iki yazılım sızdırılırken, Galaxy Note 2 cephesinden ise konuya ilişkin herhangi bir detay henüz elde edilmiş değil.

Son gelen raporlara göre ise Samsung, başta Galaxy S4 olmak üzere geçtiğimiz yıla damga vuran iki amiral gemisi modeli Galaxy S3 ve Note 2 için Android 4.3 güncellemesi hazırlıklarına başlamış. Samsung Hindistan Ar-Ge bölümünden elde edilen bilgilere göre yılsonuna doğru söz konusu üç modele de güncellemenin sunulması bekleniyor. Ulaşılan bilgilerde asıl dikkat çeken detay ise Samsung’un Galaxy S3 ve Galaxy Note 2 modelleri için Android 4.2 güncellemesini es geçip doğrudan Android 4.3’ü vereceği yönünde.

Galaxy S4 Google Edition için Samsung cephesinden hazırlıkları sürdürülen Android 4.3 güncellemesi ve Galaxy Note 2 cephesinden Android 4.2 için herhangi bir hazırlık aşamasının ortaya çıkmaması, Samsung’un direkt Android 4.3 güncellemesi sunacağı ihtimalini güçlendiriyor. Konuya ilişkin gelişmeler yaşandıkça aktarmaya devam edeceğiz. 

LG'nin merakla beklenen telefonu birçok ülkede satışa sunuluyor
Saf Androidli Galaxy S4'ün bütün eğitim videoları burada!
Volkwagen T-Roc fiyatları şaşırttı, ilk defa bu seviyelerde
Sonraki Haber