Galaxy S4 Active çim biçme makinesinin altında kalırsa

Galaxy S4 Active dayanıklılığını bir kez daha kanıtladı.

Samsung’un geçtiğimiz yıl duyurduğu suya, toza ve darbelere karşı dayanıklı telefonu Galaxy S4 Active, başına gelen olayla ne kadar sağlam bir cihaz olduğunu kanıtladı. Reddit formunda telefonun bir çim biçme makinesinin altında kaldığını ve birkaç bıçak darbesi aldığını iddia eden bir kullanıcı, buna rağmen telefonda o esnada müzik çaların çalışmaya devam ettiğini ve darbelere rağmen ekran işlevlerinin çalıştığını bildirdi.

Zorlu çalışma koşullarında çalışanlar için tasarlanan akıllı telefon için tanıtım esnasında Samsung’un Mobil İletişim Bölümü Başkanı JK Shin, “Dünyada satış rekorlarına imza atan Galaxy ailesinin en yeni üyesi olan Galaxy S4 Active’i aktif yaşamı seven kullanıcılar için özel olarak tasarladık. Samsung, GALAXY S4′ün inovatif özelliklerini alıp üzerine dayanıklılığı artıran koruyucu özellikler ekleyerek hareketli ortamlarda çok iyi sonuçlar veren bir cihaz oluşturduk.” ifadesini kullanmıştı.

Galaxy S4 Active’in başına gelen bu hadise  JK Shin’i hak çıkarıyor. Alt bölümde çim biçme makinesinin altında kalan Galaxy S4 Avtive'in fotoğraflarına bakabilirsiniz.

Samsung ters köşe yaptı, LTE destekli Exynos ModAP tanıtıldı
İşte eşsiz telefon BlackBerry Passport'un QWERTY klavyesi
Türkiye'deki popüler bir model daha HyperOS güncellemesi aldı
Sonraki Haber