Galaxy S6 kutusundan çıkıyor

Galaxy S6 incelemesi adım adım başlıyor...

Samsung dün gece İstanbul Kuruçeşme’de bulunan tarihi Suada’da muhteşem bir organizasyonla yeni telefonları S6 ve S6 Edge’i kullanıcılarla buluşturdu. Bizde teknolojioku.com olarak bu etkinliğe katıldık ve hem telefonları hem de Galaxy S6 için dizayn edilmiş aksesuarları yakından görme fırsatı yakaladık. Aşağıda Galaxy S6 ile tanıtılan kablosuz şarj standı, S-View kılıfları ve Harici Bataryaları görebilirisniz.

Galaxy S6 incelemesini önümüzdeki günlerde oldukça detaylı olarak paylaşacağız ama bundan önce telefonun kutusunu açalım ve bizleri şaşırtan bir şeyler var mı buna bir bakalım istedik.

Samsung, Galaxy S6’nın kutusunda yine geri dönüştürülebilir bir malzeme kullanıyor. Bazı kullanıcıların “2500 TL para veriyoruz, kutu daha kaliteli olsun” demelerine inat Samsung’un çevreye duyarlılığını takdir ediyoruz. Hatta Samsung birçoğumuzun hiçe saydığı bu çevre duyarlılığını bir adım öteye taşıyarak; insan ya da hayvan sağlığına zararlı olmayan bir mürekkep kullanıyor.

Kutunun üzerinde, kabartmalı olarak işlenmiş Galaxy S6 logosunu ve üst tarafta da telefonun kaç GB hafızaya sahip olduğu görülüyor. Kutunun altında ise telefonun teknik özellikleri bulunuyor.

 

Kutu dış kılıfın altında bulunuyor. Kutunun kapağını açtığımızda Galaxy S6 bizleri karşılıyor.

 

Hemen altında kitapçıkların bulunduğu bir kutu daha var. Kullanım kılavuzu ve garanti belgesinin bulunduğu bu kutucukta en azından NFC bantları bulabilmeyi dilerdik.

 

En altta ise, şarj adaptörü, USB kablosu ve kulaklık bulunuyor. Bu kulaklık ilk bakışta bize Apple’ın EarPod kulaklığını anımsatsa da; kulaklığı kullandıkça daha iyi bir dizayna sahip olduğunu görebiliyoruz. Farklı kulak içi siklonları ve silikon kaplama (karışmayan) kablo yapısıyla Samsung’un kulaklığı oldukça iyi bir izlenim bırakıyor. Performansını ise inceleme kısmında değerlendireceğiz.

Açıkçası kutu içeriği; rakipleriyle oldukça benzerlik gösteren bir yapıya sahip. Firmaların kutu içeriğine biraz daha fazla önem göstermeleri gerektiğini şiddetle savunmaktayız.

Galaxy S6'nın kutu içeriği şimdilik bu kadar. Detaylı incelemeyi sizler için hazırlıyoruz ve yakın bir süre içinde siz değerli okuyucularımızla paylaşacağız. Telefonda en çok merak ettiğiniz ve yapılmasını istediğiniz testleri yazarsanız o yönde incelememizi şekillendirmek istiyoruz.

HTC Desire Eye için Android 5.0.2 Lollipop güncellemes başladı
LG G4 ve Sony Xperia Z4 GPU testinde
Seat Ibiza fiyatları dibi gördü! Bu fırsat kaçmaz!
Sonraki Haber