Galaxy S6'nın en iyi konsept tasarımları

Samsung Galaxy S6'nın muhtemel tasarımına ait görüntüler.

Samsung’un sıradaki amiral gemisi Galaxy S6’yı tanıtmasına hemen hemen 10 gün kaldı ve cihaz, 2015’in en merak edilen akıllı telefonlar arasında yer alıyor.  Samsung, Project Zero adlı bir proje altında Galaxy S6’yı geliştiriyor ve telefonun tamamen metal kasa özelliği ile gelmesi bekleniyor.

Galaxy S6’nın teknik özelliklerine bakacak olursak şimdiye kadar gelen bilgilere göre cihaz, muhtemelen Qualcomm’un son model işlemcisi Snapdragon 810 veya Exynos Octa 7 ile gelecek. Ayrıca Quad HD ekran, 16 megapiksel veya 20 megapiksel kamera diğer beklenen özellikler arasında yer alıyor.

Şimdiye kadar sızdırılan görsellerde Galaxy S6’nın tasarımında iPhone 6 esintileri de görmek mümkün oldu. Galaxy S6’nın en son konsept modelleri ise en son sızıntılara göre gerçeğe yakın olarak tasarlandı. Bu konsept modellerle Galaxy S6’nın tasarımı hakkında daha çok bilgi sahibi olabilirsiniz.

Sonraki sayfalarda inceleyeceğiniz konsept tasarımlar Samsung tarafından resmen onaylanmadı ve şirket sürpriz yaparak çok farklı bir model karşımıza çıkabilir. Kesin gözüyle bakılan tek gerçek ise telefonun metal kasaya sahip olacağı.

Sonraki sayfalarda gerçeğe yakın Galaxy S6 konsept tasarımlarını ve sızdırılan diğer görsellerini inceleyebilirsiniz.



































Galaxy Note 4 ve iPhone 6 Verus kılıf incelemesi
En iyi 8 mini akıllı telefon
Skoda Kamiq fiyatları dipte! Bundan ucuzu Tofaş!
Sonraki Haber