Galaxy Z Fold 4 söylentileri yalan çıktı

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, uzun zamandır beklenen Galaxy Unpacked etkinliğini gerçekleştirdi. Şaşırtan şey ise katlanabilir akıllı telefonların isimleri oldu.

Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen Galaxy Unpacked etkinliği kapsamında tanıtılan en önemli cihazlar Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Z Flip 4 oldu. Tabi bu iki cihazın yanında iki yeni akıllı saat modeli ve bir de kablosuz kulaklık tanıtıldı ancak assolist tabi ki katlanabilir akıllı telefonlardı.

Samsung’un katlanabilir akıllı telefon piyasasındaki hakimiyetini arttıracağı düşünülen bu iki model, özellikle donanımsal açıdan oldukça ileri seviyelere taşınmış. Gerek Z Fold 4’ün gerekse de Z Flip 4’ün özelliklerine baktığımız zaman, her ikisi için de duyum hesaplarının verdiği bilgilerin çoğunun doğru olduğunu görüyoruz. Ancak bu hesaplar bir konuda çok fena yanıldı: İsim.

Galaxy Z Fold 4 söylentileri yalan çıktı

Hatırlayacağınız üzere, etkinliğe birkaç gün kala birçok farklı duyum hesabı yeni seride ciddi bir isim değişikliğine gidileceğini ve seriden “Z” harfinin atılacağını iddia etmişti. Bu yeniliğin arkasında yatan sebep olarak Rus askerlerinin Ukrayna savaşında “Z” harfini kullanıyor olmaları gösterilmiş ve bu sebeple de Samsung’un birçok marka gibi seri isimlerinden “Z” harfini çıkaracağı iddia edilmişti.

Ancak geçtiğimiz gün gerçekleştirilen tanıtımda seri isimlerinde hiçbir değişikliğin olmadığı ve hala telefonların Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Z Flip 4 olarak isimlendirildiği görüldü. Bu da duyum hesaplarının isim konusunda çok net bir şekilde yanıldıklarını ortaya koydu.

Yeni amiral gemi tanıtıldı! Özellikleri ve fiyatı belli oldu
Redmi K50 Ultra sektöre hakim olmaya geldi
Huawei Android'e meydan okudu, küresel pazara geliyoruz şimdi siz düşünün
Sonraki Haber