GalaxyS3'ün Jelly Bean Güncellemesi Sızdırıldı - VİDEO

Amiral gemi ne zaman Jelly Bean'lanacak?

Samsung'un ve dünyanın gözbebeği Galaxy S3'ten yeni haberler gelmeye devam ediyor. Özellikle son zamanlarda Samsung, yeni amiral gemisi S3 için epey zahmetli bir güncelleştirme olan Jelly Bean güncelleştirmesinin hazırlıkları içerisinde.

Bildiğimiz üzere Google, bundan 2 3 hafta önce I/O 2012 etkinliğinde yeni Android sürümü Jelly Bean'u tanıtmış, milyonlarca kullanıcının merakına son vermişti. Beklenilen sürüm Android 5.0 olsa da Google yeni Android versiyonunun sürümünün adını Andorid 4.1 koydu ve tanıtıma başladı.

Google mühendislerinin harikalar çıkarttığı son sürüm Jelly Bean, Android'in tüm hatalarının giderildiği, performans konusunda da çok büyük yeniliklerin yapıldığı son derece stabil bir işletim sistemi.


Jelly Bean hakkında merak edilen noktaların başında, yeni Android sürümünün hangi telefonları geleceği ile alaklı oldu muhakkak. Google'ın öncelğik verdiği kendi Nexus cihazları bu güncellemeyi aldı bile. Peki Google'ın yeni işletim sistemi hangi telefonlara gelecek?


Bu sorunun cevabını aslında kimse bilmiyor fakat, Samsung'un yeni amiral gemisi S3 için Jelly Bean güncelleştirmesine kesin gözüyle bakılıyor. Diğer taraftan gelen haberlere göre S2'nin Jelly Bean için ilk testleri başarı ile tamamladığına ilerleyen zamanlarda Jelly Bean'a geçileceği biliniyor.

Tam bu noktada Samsung'un amiral gemisi Galaxy S3 için internete sızan Jelly Bean güncelleştirmesi videosu kafalardaki güncelleştirme gelecek mi sorusunu sildi. 2013 yılına giriş yapmadan gelmesi beklenen yeni güncelleştirmenin ilk detayları videoda çok açık ve net bir şekilde görülebiliyor.

İşte Jelly Bean'lu Samsung Galaxy S3;

İşte dünyanın en iyi ve en ucuz akıllı telefonu!
Windows Phone 8'li Nokia Lumia'nın çıkış tarihi!
SpaceX'ten şok uyarı! Uydu internetleri kapanacak!
Sonraki Haber