Gameloft GT Racing: Motor Academy ücretsiz oldu

Gameloft Android Markete geri döndü ve GT Racing Motor Academy oyununu da ücretsiz yayınladı.

Mobil dünyasının gelmiş geçmiş en iyi ve en kapsamlı oyun firması olarak kabul edilen Gameloft, oyunlarını yavaş yavaş Android Market' e yüklemeye başladı.

Gameloft, Android Market' teki uygulama iadesinin uzun sürmesinden dolayı boykot kararı almış ve oyunlarını Android Market' ten çekip kendi internet sitesi üzerinden satmaya başlamıştı.

Google' ın uygulama iadesi süresini 15 dakikaya indirmesiyle, Gameloft boykot kararını iptal edip, oyunlarını Android Market' e teker teker ekliyor.

Yarış oyunları kategorisinde büyük bir hayran kitlesine sahip olan ve 4.99 dolardan satılan GT Racing Motor Academy, 25 markaya ait 100' ü aşkın araçlarıyla ve çoklu oyuncu desteği ile oyun severleri Android Market' te ücretsiz olarak bekliyor.



Kendi internet sitesi üzerinden uzun bir süre ücretli olarak satılan GT Racing Motor Academy Android market üzerinden ücretsiz olarak dağıtılıyor. Oyunda ilerledikçe kilitli olan yerlerde ücretsiz olarak aktif edilecek. Yani oyun tamamıyla ücretsiz oldu.

Peki Gameloft nasıl para kazanacak?

Oyunun tamamen ücretsiz ve ilerledikçe kilitli yerler açılıyor. Fakat siz ben uğraşamam arkadaş veririm parayı açtırırım kilitleri diyorsanız. İşte Gameloft tam bu noktada para kazanmaya başlıyor. Gameloft oyuna, uygulama içi satın alma hizmeti eklemiş. Böylece kilitli yerleri dilerseniz ücreti ödeyerekte uğraşmadan açabilirsiniz. Tabiki bu mecburi değil. Yarışları kazandığınız zamanda kilitli yerler açılıyor.

Gameloft' un böyle bir karar almasının en büyük nedeni olarak illegal yollardan oyunu telefonlara yüklenmesi gösteriliyor.

GT Racing Motor Academy oyununu ücretsiz yüklemek için tıklayın.

Oyunun resmi tanıtım videosu;

Nokia çanta hediye ediyor
Android uygulamamızı yayınlandık!
Huawei Android'e meydan okudu, küresel pazara geliyoruz şimdi siz düşünün
Sonraki Haber