General Mobile GM 5 Plus için Android 7.1.1 Nougat geldi!

General Mobile GM 5 Plus için Android 7.1.1 Nougat güncellemesi yayınlandı! General Mobile GM 5 Plus için Android 7.1.1 Nougat hakkındaki detaylar haberimizde.

General Mobile GM 5 Plus için Android 7.1.1 Nougat güncellemesi bugün sürpriz bir şekilde yayınlandı. Android One kapsamında geliştirilen General Mobile GM 5 Plus, Android 7.1.1 Nougat güncellemesini alarak rakiplerine adeta göz dağı veriyor.

General Mobile GM 5 Plus için Android 7.1.1 Nougat nasıl yüklenir?

11 Şubat akşamına kadar kademeli olarak gelecek olan General Mobile GM 5 Plus için Android 7.1.1 Nougat güncellemesini cihazın; ayarlar>telefon hakkında>sistem güncelleştirmeleri bölümünden denetleyip güncelleme eğer geldiyse yükleyebilirsiniz.

ile gelen yeniliklerin tamamını barındıran bu güncelleme, telefonun performansında da gözle görünür artış sağlıyor.

General Mobile GM 5 Plus modelinde, işlemci olarak Qualcomm'un Snapdrogan 617 modeli bulunuyor. 3 GB RAM ve 32 GB dahili depolamam alanının kullanıldığı akıllı telefonun depolama alanı microSD ile 128 GB'a kadar arttılabiliyor.

Telefonda, Full HD çözünürlüğe sahip Corning Gorilla Glass 4 ile korunan 5.5 inç boyutunda bir ekran bulunuyor. 7.9 mm'lik kalınlığa sahip olan akıllı telefon, 3.100 mAh'lik bir bataryadan besleniyor.

Testlerde ortaya çıkan Snapdragon 820'li telefon LG G6 mı?
HTC 11'in teknik özellikleri sızdırıldı
Nissan Juke fiyatları dibi gördü! Duster fiyatına Juke fırsatı!
Sonraki Haber