GM Discovery Elite'in fiyatı belli oldu!

GM Discovery Elite ön siparişle satışa sunuldu.

General Mobile'ın Discovery isimli cihazı ile ülkemizde oldukça yüksek satış rakamları yakalamıştı. Şirket bu modelle yetinmeyip geçtiğimiz aylarda duyurduğu Discovery Elite isimli amiral gemisini yarın düzenleyeceği etkinlikte kullanıcıların beğenisine sunacak.

Bildiğiniz gibi Discovery Elite, 5.5 inç 1920 x 1080 piksel çözünürlüğünde ekrana, 2.2 GHz saat hızında çalışan 4 çekirdekli Snapdragon 800 işlemci, 16 MP LED flaşlı kamera, 8 MP ön kamera, 3 GB RAM ve 2500 mAh gücünde bir bataryaya sahip olacak. Ancak bilgiler bununla sınırlı değil. Telpa'nın web sitesinde ön siparişe sunulan cihaz 1.299,00 TL ile fiyatlandırılmış. Son olarak cihazı ön sipariş üzerinden satın almayı düşünenlerin 25 Mart 2014 tarihi itibarı ile kullanıcıların cihazlarına sahip olacağı söyleniyor.

Şahsi görüşüm: Şuan ki fiyatın kamu oyu araştırması olarak nabız yoklaması için verildiği kanaatindeyim. Tanıtım zamanına kadar gelecek tepkilere göre yeni bir fiyatlandırmaya gidileceğini düşünüyorum. Peki sizin bu konudaki fikirleriniz ne yönde?

Oppo Find 7 ön inceleme (Video)
iPhone'un en pahalı olduğu ülkeler!
Bu Nokia telefonlar Android 15 güncellemesi alacak
Sonraki Haber