Google Pixel 2 bugün tanıtılıyor İşte Pixel 2 özellikleri!

Google'ın bugün tanıtacağı Google Pixel 2 ve Google Pixel 2 XL modellerinin özellikleri sızdı. Bakalım Google Pixel 2 özellikleri nelermiş?

HTC'nin mobil bölümünü satın alan Google, 4 Ekim tarihinde yeni Android telefonları olan Pixel 2 ve Pixel 2 XL modellerini resmen tanıtacak. HTC'nin üreteceği düşünülenen Pixel 2 modellerinin bugün kesinleşen özellikleri sızdı. Peki, Google Pixel 2 özellikleri ile rakiplerine kafa tutabilecek mi?

Google Pixel 2 özellikleri

Google Pixel 2, Pixel 2 XL'e göre daha küçük bir ekrana sahip olacak. Bu ekranın çözünülürlüğü ise Full HD olacak. 2.700 mAh batarya ile gelmesi beklenen Google Pixel 2, donanım açısından Pixel 2 XL ile aynı olacak. Ancak Pixel 2 modeline çift kameraya yer verilmeyeceği söyleniyor.

Google Pixel 2 XL özellikleri

Google Pixel 2 XL, Corning Gorilla Glass 5 ile korunan kavisli OLED ekran ile gelecek. Bu ekranın çözünülürlüğü ise 1440 x 2560 olacak. 6 inç büyüklüğünde olması beklenen bu ekranın, kasa oranı ise %80 ila %85 arasında olacak. Snapdragon 835 yonga setinden gücünü alacak telefonda 4 GB RAM'in yer alması bekleniyor.

64 GB ve 128 GB dahili depolama birimi ile gelecek olan Google Pixel 2 XL, IP67 sertifikasına, 3.5mm kulaklık girişineUSB Type- C bağlantısına, çift kamera kurulumuna ve söylenen göre 3.520 mAh kapasiteli bataryaya sahip olacak.

İkinci yama iOS 11.0.2 sorunları çözebilir mi?
İşte iPhone X'in kutusu!
Samsung şimdiye kadar ki en küçük çip için tarih verdi
Sonraki Haber