Google Pixel 7 Pro iPhone'u kıskandıracak bir özellikle geliyor

Google’un akıllı telefon dünyasındaki temsilcisi Pixel serisi, yeni üyesine kavuşmak için gün sayarken, Pixel 7 Pro hakkında oldukça önemli bir bilgi sızdırıldı.

Teknoloji dünyasının en önemli isimlerinden biri olan Google, aynı zamanda akıllı telefon dünyasının da olmazsa olmaz ismi. Ancak Amerikalı teknoloji devini, akıllı telefon dünyasının vazgeçilmez bir unsuru yapan şey, piyasayı domine eden akıllı telefon modelleri değil Android işletim sistemi. Bununla birlikte Google’ın en büyük amaçlarından birinin güçlü ve popüler bir akıllı telefon serisine sahip olmak olduğunu söyleyebiliriz.

Bunun için uzunca bir zaman Nexus markasını ön plana çıkarmaya çalışan Google, daha sonra bu ismin yaşamına son vererek onun yerine Pixel markasına yoğunlaşmıştı. Her ne kadar Pixel’in de istenilen başarıya ulaştığını söylemekte zorlansak da, yine de bu marka altında satışa sunulan yeni modellerin günden güne daha fazla talep görmeye başladığı konusunda hem fikir olabiliriz.

Google Pixel 7 Pro iPhone'u kıskandıracak bir özellikle geliyor

Google’ın yakın zamanda satışa sunmayı planladığı Pixel 7 serisi de daha çıkmadan konuşulmaya başlanan modellerden biri olmayı başardı. Bugün internete sızan ve Pixel 7 serisine ait olduğu iddia edilen bir kod bloğundan anlaşıldığı kadarıyla, Pixel 7 Pro’nun ekran parlaklığı selefi olan Pixel 6 serisine göre %50’ye yakın oranda arttırılacak. Üstelik benzer bir gelişimin Pixel 7 modelinde de olacağı konuşuluyor.

Bugüne kadar sızdırılan bilgilerde zaten Pixel 7’de Pixel 6’dan daha farklı bir ekran panelinin kullanılacağı konuşuluyordu. Bugün internete düşen kod blokları da söylentilerin doğru olduğunu ve Google Pixel 7’de yeni bir panel ortaklığına geçildiğini gösteriyor. Bakalım önümüzdeki günlerde bu model hakkında daha ne gibi bilgiler öğreneceğiz?

Akıllı telefonlarda şarj süresi 10 dakikaya düşüyor!
Redmi 10 Prime Plus uygun fiyatı ile Türkiye yolcusu!
Apple iPhone kullanıcılarına büyük bir sürpriz yapacak, sır perdesi aralandı
Sonraki Haber