Google Pixel tablet hakkındaki iddialar herkesi heyecanlandırdı

Akıllı telefon dünyasında belli bir paya sahip olan Google, tablet sektöründe de söz sahibi olmak niyetinde.

Google'un Pixel Tablet modelinin yakın bir zamanda piyasaya sürüleceği son haberler arasında yer alıyor. Geçen yıl düzenlenen I/O 2022 etkinliğinde Google, Pixel Tablet modeline ilişkin bazı detaylar vermişti. Son söylentilere göre, cihazın lansmanı yakın bir zamanda gerçekleşecek ve bu yılki I/O etkinliğinde duyurulacak.

Pixel Tablet'in piyasaya sürülmesi için bir ay daha beklemesi gerektiği öngörülüyor. Bu haberlerin kaynağı, bilinen bir sızıntı kaynağı olan SnooppyTech'in Twitter hesabıdır. Kaynak, gerçek lansmanın 20 Haziran'da gerçekleşeceğini ve duyurunun muhtemelen bugün (11 Mayıs) yapılacağını iddia ediyor.

Pixel Tablet ile ilgili olarak Amazon'da meydana gelen bir hata sonucu sızan bilgilere göre, cihazın 128 GB ve 256 GB depolama seçenekleri ve fiyatları hakkında bilgiler paylaşıldı. Google Pixel Tablet, 2560 x 1600 piksel çözünürlükte uzun 10,95 inçlik bir LCD panel ile birlikte gelecek. Ekran, 500 nit maksimum parlaklık özelliği ve USI 2.0 dokunmatik kaleme uyumluluk özelliği ile birlikte gelecek.

Google Pixel tablet hakkındaki iddialar herkesi heyecanlandırdı

Pixel Tablet, Google Tensor G2 işlemcisine sahip olacak ve Titan M2 güvenlik yardımcı işlemci ile birleştirilerek yüksek performans ve güvenlik sağlayacak. Ayrıca, cihazda 8 GB LPDDR5 RAM ve 128 GB veya 256 GB UFS 3.1 depolama alanı bulunacak. Pixel Tablet'in ön ve arka kameraları 8 megapiksel çözünürlüğe sahip olacak ve f/2.0 diyafram açıklığı, sabit odak ve 84 derece görüş alanı özelliklerine sahip olacak. Bu özellikler, cihazın içerik üreticileri için mükemmel bir cihaz haline gelmesini sağlayacak.

Pixel Tablet ayrıca, WiFi 6 desteği, Bluetooth 5.2, USB Type-C portu, dörtlü hoparlör sistemi ve üç mikrofon özelliklerine sahip olacak.

Sonuç olarak, Google'un yakında piyasaya süreceği Pixel Tablet, kullanıcıların ihtiyaç duyduğu tüm özellikleri sunarak harika bir deneyim yaşamalarını sağlayacak. Bu cihaz, içerik üreticileri için de mükemmel bir seçenek olacak ve yüksek performansı ve güvenliği ile dikkat çekecek.

Google için kritik gün geldi çattı!
İşte karşınızda OPPO Reno 10 Pro+ ve tüm özellikleri
Apple sonunda anlaşma sağladı, iPhone sahipleri bomba gibi bir özelliğe kavuşuyor
Sonraki Haber