Görüntülü Telefon görüşmeleri artık Ücretsiz!..

Ücretsiz konuşma imkanı sağlayan ve yine milyonlarca kişi tarafından kullanılan bir diğer uygulamamız "Tango"...

Dünyanın neresinde olursanız olun Tango ile arkadaşlarınız ve aileniz ile ücretsiz görüşmeler yapabilirsiniz. Bu uygulamanın güzelliklerinden bir tanesi de Ücretsiz olmasının yanında görüntülü olması.

Ücretsiz görüntülü görüşme imkanı sağlayan bu uygulama Windows Phone, iPhone ve Android işletim sistemli cep telefonlarında kullanılabiliyor. Bunlara ek olarak bilgisayarınıza da kurup cep telefonları ile görüşmeler yapabilirsiniz. 3G bağlantısı ( internet paketiniz var ise önerilir ) yada Wi-Fi bağlantısı ile başlatacağınız Tango, bu uygulamanın kurulu olduğu diğer sevdiklerinizi ücretsiz ve görüntülü aramanızı sağlayacaktır.

Uygulamanın çalışma mantığı; bir diğer ücretsiz görüşme imkanı sağlayan 'den çokta farklı değil. Telefonunuza yükleyip açtığınız uygulama; Ad ve Soyadınızı, telefon numaranızı ve e-Posta adresinizi isteyecek daha sonra size SMS ile bir doğrulama mesajı gönderen uygulamayı gelen kodu girdikten sonra rahat rahat kullanabilirsiniz. Ufak bir farktan bahsetmiştik; rehberinizde bulunan numaraları kontrol ederek bu uygulamayı kullanan diğer arkadaşlarınızı listeleyen Tango, Viber'den farklı olarak sadece e-Posta adresi kayıtlı olan ve Tango'yu kullanan arkadaşlarınızı da bulup listeleyebiliyor.

İşte Tango'dan bir kaç görüntü;




Uygulamanın tanıtım videosu;




Uygulamayı indirmek için;

Android kullanıcıları; indirmek için Tıklayınız.

iPhone kullanıcıları; indirmek için Tıklayınız.

Windows Phone kullanıcıları; indirmek için Tıklayınız.

PC kullanıcıları; indirmek için Tıklayınız.

Android cihazınızı Root yapın
İPhone 4S'in pil problemi çözüldü
Skoda Kamiq fiyatları dipte! Bundan ucuzu Tofaş!
Sonraki Haber