Günün Oyunu (Android) 14.03

Bugünki Günün Oyunu köşemizde sizler için Free olarak dağıtılan HD Drift Mania Championship adlı drift oyununu tanıtacağız.

Android dünyasında oyun heyecanı hız kesmeden devam ediyor. Bugün Günün Oyunu (Android) 14.03 köşesinde sizler için FREE olarak dağıtılan HD Drift Mania Championship adlı drift oyununu tanıtacağız.

Oyunumuz, milyonlarca fanatiği olan heyecan ve adrenalin yüklü bir drift oyunudur! Yüksek kalitede grafiklere sahip bu muhteşem drift oyunu, mobil cihazlar için üretilmiş en başarılı yarış oyunlarından biri.

"HD kalitesinde görüntü sunan Drift Mania Championship Lite oyunundaki amacınız, aracınıza en iyi drift'i attırarak başarıya ulaşmak. Eşsiz bir fizik modellemesine sahip olan oyun, gerçekçiliği ile büyülüyor!

Özel yarış pistlerinde, kolay, normal ve pro zorluk derecelerinde yarışabileceğiniz Drift Mania Championship Lite oyununda, direksiyon hassasiyet ayarı ve 3 adet kamera yapılandırma seçeneği de sunuluyor."

Google Play Store' kullanıcılarının  heyecan ve adrenalin yüklü bu drift oyununa verdiği oylara bakalım:


Google Play Store'da sizler için ücretsiz dağıtılan HD Drift Mania Championship oyununu hemen indirip denemek için bağlantıya tıklayın:

Google Play Store - HD Drift Mania Championship



Oyunumuza ait ekran görüntülerini görmek için diğer sayfalara  gidiniz.::




Oyunumuza ait tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. ::









Android için Cep İlaç 1.0
Android için Nimbuzz Messenger
OPPO Reno 12 ve Reno 12 Pro tasarım ve renk seçenekleri resmi olarak açıklandı
Sonraki Haber