Honor telefonlarda daha önce görülmemiş kamera sistemi kullanacak!
Honor’un üzerinde çalıştığı yeni telefon, çift 200 MP kameralı sistemle gelebilir. Sızıntılar heyecan yarattı.
Honor’un geliştirdiği yeni amiral gemisi sınıfı telefon hakkında çarpıcı bir sızıntı ortaya çıktı. Yeni modele ait olduğu iddia edilen görsel ve bilgiler, cihazda çift 200 MP kamera bulunacağını gösteriyor.
Kamera sistemi ve beklentiler
Sızıntıya göre cihaz, arka yüzeyinde iki ayrı 200 MP çözünürlüklü sensör barındıracak. Bunlardan birinin ana sensör, diğerinin ise periskop telefoto olması bekleniyor. Bu yapı, hem yüksek detay hem de kayıpsız yakınlaştırma sağlama potansiyeli taşıyor.
Cihazın tasarımı da dikkat çekiyor: dairesel kamera modülü, çift LED flaş ve cam gövde tercih edilmiş. Henüz işlemci ya da lansman tarihi açıklanmasa da, Honor’un bu modelle özellikle mobil fotoğrafçılıkta Xiaomi ve Samsung’a rakip olmayı hedeflediği düşünülüyor.