Honor X40 serisi bomba gibi geliyor!

Honor yepyeni bir seri ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Bağımsız olduğundan beri kendini kanıtlayan şirketin yeni serisi olay olacak.

Honor X40i Temmuz ayının ortasında piyasaya sürüldü. Ve şimdi serinin geri kalanını önümüzdeki hafta almaya başlayacağız. Bağımsız bir marka olduğundan beri kendi ayakları üzerinde durmaya çabalayan Honor, 15 Eylül için resmi bir duyuru planladı.

Honor X40 serisi bomba gibi geliyor!

Caption

Etkinlik, dokuz yıllık Honor X akıllı telefonlarının çıkışını kutlayacak ancak bununla kalmayıp yeni bir serinin tanıtımını da içerecek. Etkinlikte Honor X40'ın resmi çıkışını göreceğiz. Çin'deki sızıntı haberler de Honor X40 Max adında daha büyük bir telefon göreceğimizi gösteriyor. Bu cihazlar hakkında çok fazla bilgiye sahip değiliz ancak elimizde cihaza ait bit poster var. Bu poster Huawei Mate 50 teaser'ına oldukça benzer bir görünüme sahip.

Tasarım dairesel bir kamera adası ve kare şeklinde dizilmiş dörtlü kamera kurulumu olarak karşımıza çıkıyor. Huawei'nin Mate 50 teaser görüntülerine ne kadar benzese de aynı telefonları görmeyi beklemiyoruz. Etkinliğe sadece 9 gün kaldığından merak edilen tüm detayları yakında öğreneceğiz.

Honor bağımsız bir marka olduğundan beri akıllı telefon sektöründe kendini kanıtlayacak adımlar attı. Bu kapsamda yeni cihazlar da tanıtmaya devam eden şirket yeni serisi ile de ilgi odağı olacak diyebiliriz. Bu serinin tanıtılmasına çok az kaldı ancak henüz global bir sürüm ile ilgili detaylar mevcut değil.

Xiaomi'den yepyeni üç adet bütçe dostu telefon!
Huawei Mate 50E piyasaya sürüldü! İşte özellikleri
Apple iPhone kullanıcılarına büyük bir sürpriz yapacak, sır perdesi aralandı
Sonraki Haber