HTC Desire X 'IFA 2012'de resmen tanıtıldı!

HTC yeni amiral gemisi Desire X'i tanıtacak.

HTC bu yılın başlarında Avrupa MWC konferansında bir çok telefonunu tanıtmıştı. Bugün Berlin'de açılan teknolojiye açılan yeni kapılarla birlikte HTC yeni amiral gemisini sunacak: Desire X. 4-inç ekran boyutlarındaki telefonun tasarımı tanıdık görünüyor. One serisi cihazlarla benzer tasarlanmış olan Desire X'in özelliklerine hep birlikte bakalım.

Desire X 800x480 Super LCD ekran, çift çekirdekli Snapdragon S4 8255 işlemci, Sense 4.1 kullanıcı ara yüzü, Ice Cream Sandwich işletim sistemi ve ImageChip gibi kamera uygulamalarıyla donatılmış 5 mega piksel kameraya sahiptir.

Desire X'in One serisinden ne gibi farklılıkları var?  5 mega piksel kamera f/2.0 lenslerini kullanır. Tek dokunuşta sürekli çekim moduna sahiptir. Ayrıca 114g ağırlığındadır.

Android 4.0.4 ile gelen telefonun Jelly Bean işletim sistemine güncelleştirme alacağı belirtiliyor. HTC Desire X 1GHz işlemci hızının yanında 768 MB RAM ve Adreno 203 GPU bulundurmaktadır. Ekim ayında satışa çıkması beklenen telefonun fiyatı 299£ olacak.

'IFA 2012': Sony'nin amiral gemisi 'Xperia T' tanıtıldı!
Samsung'un yeni Windows Phone 8 telefonu!
Huawei efsanesi geri döndü, zirveye yerleştiler
Sonraki Haber