HTC One M8 Android 5.0 güncellemesinden yeni haberler var

One M8 kullanıcıları Lollipop güncellemesi için birkaç gün daha sabredecek.

HTC One M8 kullanıcıları Android 5.0 Lollipop güncellemesi için sabırsızlanmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde Android 5.0 yüklü One M8’in görüntüleri yayınlanmış ve güncellemenin neler getireceği aşağı yukarı netlik kazanmıştı. Arayüzde ciddi manada bir değişim olmayacak. Zaten HTC yeni Sense sürümlerini her yıl amiral gemisi akıllı telefonla birlikte görücüye çıkarıyor.

HTC cephesindeki haberlerde en sağlam kaynakların başında gelen LlabTooFeR One M8 Android 5.0 güncellemesine ilişkin yeni bilgiler yayınladı. Popüler Twitter kullanıcısına göre One M8 için 4.16.401.x yapı numarasına sahip Android 5.0 güncellemesi 1-2 hafta içerisinde başlayacak. Güncelleme sonrası telefonun Sense sürümü 6.0’da kalmaya devam edecek.

One M8 kullanıcılarını bekleyen yeniliklere kısaca değinecek olursak; Materyal Tasarım’la birlikte gelen renk düzenleri-efektler-animasyonlar, kart tarzı yeni bildirim stili, yeniden dizayn edilen son uygulamalar menüsü, değişime uğrayan "Kolay Mod", ofis kullanımı için üç yeni Google uygulaması (belgeler, slaytlar, sayfalar) ve Ayarlar-Erişebilirlik menüsünde “Renk Düzeltici” özelliğinin eklenmesi.

Alt bölümde ve sonraki sayfalarda Android 5.0 yüklü One M8’in video ve ekran görüntülerine göz atabilirsiniz. 







Sızdırılan Xiaomi Mi 5 inanılmaz ince görünüyor
Şarjı 4 gün giden akıllı telefon 'Blu Studio Energy'
Google uygulamaları artık AppGallery'de; işte Huawei Nova 12S incelemesi
Sonraki Haber