HTC One M9'un (Hima) ilk fotoğrafları geldi!

HTC One M9'un prototipi sızdırıldı.

HTC One M9’un tanıtımı yaklaştıkça sızıntıları da artmaya başladı. Şimdi de Fransız site Nowhereelse, HTC One M9’un prototipine ait olduğu iddia edilen fotoğrafları yayınladı. Fotoğraftaki One m9 (Hima) şirketin geçen yılki amiral gemisi HTC One M8 oldukça benziyor ama bazı ayrıntılar dışında.

Tayvanlı üretici geçtiğimiz günlerde ipuçları ile dolu bir davetiye gönderdi ve büyük ihtimalle Mart ayının başlarında düzenlenecek olan MWC 2015 Fuarı’nda yeni amiral gemisi M9’u tanıtacak. Yayınlanan fotoğraftaki cihazın kesinlikle M9’a ait olduğu söylenemez ama Fransız site kaynağın geçmişte verdiği gerçek sızıntılardan dolayı güvenilir olduğunu kanıtladığını söylüyor.

 Şimdiye kadar gelen bilgilere göre HTC One M9’da Full HD ya da Quad HD çözünürlüklü ekran (bazı testler Full HD ekranı işaret ediyor), 64-bit  Snapdragon 810 işlemci, 3GB RAM, 32GB dahili depolama, 16 veya 20.7MP çözünürlüklü çift kamera, 13MP veya en az 5 megapiksel ön kamera ve 2,840mAh batarya gibi özellikler mevcut olacak.

Sonraki sayfalarda sızdırılan fotoğrafları inceleyebilirsiniz. Kaynak daha fazla fotoğraf gönderecek ve o fotoğrafları bu haberimizden sizlere sunacağız bizi takip etmeye devam edin.



İPhone 7 mi çıkıyor?
İddia: Oppo Find 9 ufukta göründü! 62 megapiksellik fotoğraflar çekmeye hazır olun.
Apple sonunda anlaşma sağladı, iPhone sahipleri bomba gibi bir özelliğe kavuşuyor
Sonraki Haber