HTC One VX - İnceleme

İşte HTC'nin en iyi orta dereceli telefonu

HTC One VX için piyasadaki en iyi akıllı telefon diyemeyiz. Daha kapasiteli, daha hızlı cihazlar bulunuyor ancak orta derecenin iyisini arıyorsanız doğru yerdesiniz diyebiliriz. MobileCon 2012'de tanıtılan telefon tasarım olarak tıpkı büyük kardeşi HTC One X'e benziyor.





HTC Sense 4 ara yüzü sayesinde HTC One X'in sağladığı bir çok özelliği sunabiliyor. 1.2 GHz çift çekirdekli Snapdragon işlemci ve 1 GB DDR3 RAM ile geliyor. Son zamanlarda çıkan telefonlardan Droid RAZR M ile aynı seviyede bir telefon olduğunu söyleyebiliriz.



Boyut olarak cebe sığabilen bir akıllı telefon. Bildiğiniz gibi son zamanlarda çıkan akıllı telefonlar ele avuca sığmıyor. One VX 124.7 g ağırlık ile geliyor. HTC One X'in 129 gramlık paneli ile fazla fark yok ancak elinize aldığınızda farkı hissedebiliyorsunuz.



1810 mAh batarya hayal kırıklığına uğratan özelikler arasında. 32 GB ekstra hafızanın yanı sıra 8 GB dahili hafıza bulunuyor. Ekran 960x540 ekran çözünürlüğüne sahip 245 ppi ekran yoğunluğuna sahip. 1280x720 ve 321 ppi HTC One X ile farkları yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.


5 mega piksel arka kamera VGA ön kamera bulunuyor. Android 4.0 Ice Cream Sandwich ile çalışıyor. HTC One VX Android 4.1 alacak telefonlar arasında geliyor. Ancak bu güncellemenin ne kadar süreceği konusunda henüz bir açıklama bulunmuyor.




Ekran dokunmatiği ve uygulamalar arasındaki geçişler oldukça iyi. Kamera performansı da takılmalar yaşamıyor. Beats Audio HTC'nin tercih edilme sebeplerinden biri.


Angry Birds film oluyor!
Galaxy Grand & HTC Butterfly Karşılaştırma
Volkwagen T-Roc fiyatları şaşırttı, ilk defa bu seviyelerde
Sonraki Haber