HTC yeni bombalarının tanıtımı için tarih verdi!

HTC, HTC Butterfly S ve HTC Desire 600 akıllı telefonlarını bu tarihte tanıtacak.

HTC'nin yayınladığı bir basın davetine göre, HTC Butterfly S ve HTC Desire 600 akıllı telefonların tanıtımı için, 19 Haziran'da Tayvan'da basın toplantısı düzenlenecek.

HTC Desire 600 zaten resmi olarak daha önce üretici tarafından ilan edilmişti. Ancak HTC Butterfly S henüz söylenti aşamasındaydı.

HTC Desire 600'ün özelliklerine baktığımızda; 4 çekirdekli 1.2GHz hızındaki Snapdragon 200 işlemciye, 4.5 inçlik Super LCD2 ekrana (960x540 çözünürlük sunuyor), 720p video çekebilen 8 megapiksellik bir arka kameraya ve görüntülü konuşmalar için ayrıca 1.6 megapiksellik bir ön kameraya sagip olduğunu görüyoruz.

HTC One üzerinde yer alan, sosyal ağlar ve yeni bildirimler için kullanılan BlinkFeed, new Sense 5 arayüzü ve BoomSound gibi özellikleri HTC Desire 600'e de dahil etti. Ayrıca HTC Desire 600 çift SIM kart desteği ile geliyor.

HTC Butterfly S modelinde ise daha büyük bir pil olacağı söyleniyor. Ayrıca HTC One göre bir mikro SD kart yuvası ve güncelleştirilmiş bir işlemci ile gelecek. Ayrıca bir Ultrapixel kamera ve bir 5-inç Full HD ekran olacağı söylentiler arasında yer alıyor.

WWCD 2013: App Store’da uygulama sayısı 900 bine ulaştı
Apple WWDC 2013 – Canlı Anlatım
Apple'dan en büyük rakibine tokat gibi cevap, bu kadarı da olmaz
Sonraki Haber