HTC Zoe ve Ultrapiksel kameranın sergilemiş olduğu performans!

HTC, yenilkçi kamera uygulamasını kapsamlı olarak gözler önüne serdi.

HTC One’ın en önemli yetenekleri arasında sayılan Ultrapiksel kamera ve sahip olduğu HTC Zoe uygulaması yeteneklerini sergilemeye başladı. Tayvanlı üreticiden cesur bir girişim olarak değerlendirilen Ultrapiksel kamera, standartların aksine ışığı 3 kat daha fazla alarak net görüntüler elde edilmesini sağlıyor.

F/2.0 diyagram aralığına sahip kamera, 3 saniyelik fotoğraflar çekmenin yanı sıra sahip olduğu yazılım desteği ile keyifli bir kamera uygulaması sunuyor. Fotoğraf ve videoların hareketli olarak sergilendiği kamera, görüntü ve videolara müzik ekleme, ve elde edilen çalışmaların farklı temalarda sergilenmesi uygulamanın sunduğu yeniliklerin başında geliyor.

HTC tüm bu detayları gözler önüne seren videoları resmi site üzerinde duyururken, HTC Zoe uygulamasının tüm yenilikçi kimliğini kullanıcılara daha net göstermiş oldu.
https://zoeshare.htc.com/oSZXxATc1
https://zoeshare.htc.com/Mpr3JtzF1
https://zoeshare.htc.com/U5Xr1Ybt1
https://zoeshare.htc.com/k3WrezAr1
https://zoeshare.htc.com/HyCZaLSi1
https://zoeshare.htc.com/eGWadNWc1

Yayınlanan görsellerin yanı sıra şirketin yıl sonu partisinde ilk olarak görücüye çıkan HTC One'ın HTC Zoe uygulamasını daha net gözler önüne sermek amacıyla gecede çekilen iki videoyu Youtube kanalıyla yayınladı.

O anı yakalamak artık çok kolay
HTC One S için Jelly Bean güncellemesi
İşte size uygun fiyatlı tablet, hem de iPad kadar güçlü
Sonraki Haber