Huawei akıllı telefon fiyatlarında büyük indirim!

2021 yılının Ocak ayı ile beraber Huawei modellerinde de gözle görülür indirimler ortaya çıktı. İşte detaylar!

Hemen herkesin bildiği gibi 2020 yılı içerisinde ülkemizdeki akıllı telefon fiyatlarında sürekli bir artış vardı. Fakat özellikle döviz kurunda ortaya çıkan yumuşama ve diğer olumlu gelişmeler, 2021 yılına girmemiz ile beraber fiyatların bir nebze de olsa düşmesi ile sonuçlandı. Bu indirimler her markada olduğu gibi Android tarafının en önemli üreticilerinden birisi olan Huawei'de de karşımıza çıkıyor.

Huawei bir dönem çalkantılı günler geçirse de, hala Android dünyasında en çok tercih edilen üreticilerin başında geliyor. İnsanların Çin menşeli firmayı tercih etmesindeki ana sebep ise sorun yaşamamaları olarak gösteriliyor. Samsung'un yüzünün eskimesi, Xiaomi'nin güncelleme anlamında bir türlü istenen seviyeyi sunamaması sonrası kullanıcılar yönünü Huawei'ye doğru çeviriyor.

Huawei, giriş seviyesinden amiral gemi olarak tabir edilen modellere kadar pek çok segmentte telefon üretiyor. Sizler için derlediğimiz bu galerimizde, ifade ettiğimiz gibi hemen her seviyeden cihazı bulabileceksiniz. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan listemize göz atmış olalım. İşte indirime giren Huawei akıllı telefon modelleri!

Popüler Haberler