IFA 2014: Sony SmartWatch 3 ve SmartBand Talk tanıtıldı

Sony IFA'da giyilebilir cihazlar kategorisine de yeni ürünler kattı.

Akıllı saat kategorisinin tecrübeli isimlerinden Sony, IFA 2014’te ürün yelpazesini genişletti. Japon üretici yeni akıllı saati SmartWatch 3’ün yanında fitness takip cihazı SmartBand Talk isimli cihazı da duyurdu. SmartWatch serisinin önceki ürünlerinde kendi geliştirdiği özel bir yazılım kullanan Sony, hem SmartWatch 3’te hem de SmartBand Talk modelinde Android Wear platformuna geçiş yapıyor.

SmartWatch 3’te 1.6-inç büyüklüğünde 320 x 320p çözünürlüklü LCD ekran yer alıyor. 1.2GHz frekans hızında çalışan dört çekirdekli işlemciden gücünü alan SmartWatch 3, Bluetooth bağlantısı aracılığıyla mobil cihazlara bağlanıyor. 512MB RAM, 4GB dahili depolama ve suya-toza dayanıklılık IP68 sertifikasına sahip cihazda ayrıca 420mAh kapasiteli pil yer alıyor.

Değiştirilebilir silikon kordonlara sahip SmartWatch 3 limon ya da sarı, siyah, pembe ve beyaz olmak üzere toplam dört renk seçeneğiyle piyasada olacak. MicroUSB girişiyle şarj olan akıllı saatte kullanıcılar dilerse Sony’nin Lifelog uygulamasıyla günlük aktivitelerini kontrol edebilecekler. Sony SmartWatch 3 önümüzdeki haftalarda satışa sunulacak, fiyatı ise 230€ olacak. 

Sony’nin etkinlikte Android Wear işletim sistemiyle çalışan SmartBand Talk isimli fitness takip cihazını da duyurdu. Android Wear işletim sistemine sahip bileklikte sağlıkla ilgili birçok aktivite kontrol altına alınabiliyor. SmartBand Talk ayrıca dahili bir mikrofona sahip ve bu sayede sesli arama desteği sunuyor. 1.4-inç ekrana sahip cihazın fiyatı 120€ olarak açıklandı. 

Galaxy Note 4 ve Gear S'in ilk resmi tanıtım videoları yayınlandı
IFA 2014: Sony Xperia Z3 Compact Tablet resmiyet kazandı
Popüler Andorid modeli ChatGPT özelliğine kavuştu, hemen telefonunuzu güncelleyin
Sonraki Haber