İkinci nesil Nexus 7 göründü mü?

Yeni nesil Nexus 7 olduğu iddia edilen bir tablet, Google Maps videosunda ortaya çıktı.

Hakkındaki iddialar Google I/O etkinliği öncesinde artan ve bu sebeple resmi tanıtımı etkinlik kapsamında beklenen tablet, şu an için başka bir bahara bırakılmış görünüyor. Android 4.3 ile birlikte ikinci nesil Nexus 7 beklentileri hayal kırıklığı ile sonuçlanırken, Google’ın yeni mesajlaşma platformu Hangouts için yayınladığı bir videoda daha önce görülmemiş bir tablete yer verilmişti. Söz konusu tabletin ikinci nesil Nexus 7 olacağına dair birçok iddia ortaya atıldı. Google cephesinden konuya ilişkin resmi bir açıklama yapılmazken, gün içerisinde Google Maps için yayınlanan bir videoda ortaya çıkan yeni bir tablet, Nexus 7’yi tekrar gündeme getirdi.

Yukarıda izleyeceğiniz videonun 53. saniyesinde beliren tabletin yeni nesil Nexus 7 olduğu söylentileri birçok kaynak tarafından dile getiriliyor. Birinci nesil Nexus 7’ye nazaran yuvarlak köşeli bir tasarımın benimsendiği tablette iki farklı renk tonu beliriyor.

İkinci nesil Nexus 7 için bahsi geçen teknik özelliklere değinecek olursak; Android 4.3 işletim sistemi, 7-inç boyutunda 1920 x 1200p çözünürlüklü IPS ekran, dört çekirdekli Snapdragon S4 Pro, 2GB RAM, 5MP çözünürlüklü arka kamera ve 4.000mAh kapasiteli batarya. Tabletin haziran ayı içerisinde resmiyet kazanması bekleniyor.

Günün Sorusu: Hangi renk Galaxy S4?
Yeni Nokia Lumia 925 reklamı
Moto X50 Ultra 15 dakikada şarj olacak! İşte hızlı şarj teknolojisi!
Sonraki Haber