İndirime giren iPhone modelleri! İşte size ucuz iPhone alma fırsatı!

Bugün sizlerle beraber indirime giren iPhone modellerini ele alıyor olacağız. İşte detaylar!

Şu günlerde bazı akıllı telefon modellerinde güzel indirim fırsatlarının olduğuna şahit olmaya başladık. Bunlardan birisi de iPhone modelleri. Evet şunu biliyoruz ki iPhone modelleri Android cephesindeki rakiplerine kıyasla biraz daha pahalı ancak yine de bu telefonları tercih edenlerin sayısı hayli fazla. Bunun temel sebebi ise iOS işletim sisteminin sağladığı kolaylıklar ve tabii ki de üst düzey güvenlik algısı. Ayrıca Apple logosunun da bu tercihlerde payı yüksek. Yani kimi kullanıcılar bahsi geçen telefonları yalnızca marka algısından dolayı da tercih edebiliyor.

İndirime giren iPhone modelleri! Bu fırsatlar kaçmaz

Eğer siz de telefonumu değiştirmek istiyorum ve Apple tercih edeceğim diyenlerdenseniz, bu haberimizi dikkatle okumalısınız. Çünkü son zamanlarda Apple akıllı telefon modelleri hiç bu kadar cazip olmamıştı. Ancak elinizi çabuk tutmanızda da fayda var diyebiliriz zira bildiğiniz gibi ülkemizdeki teknolojik ürün fiyatları çok hızlı bir şekilde değişkenlik gösterebiliyor. Bu bakımdan kararınızı çabuk vermeli ve uygulamaya koymalısınız.

Listemizde iPhone XR’dan güncel telefonlara kadar çok çeşitli yelpazeden modeller bulabileceksiniz. Şimdi dilerseniz biz de lafı daha fazla uzatmadan indirime giren iPhone modellerini sizlerle paylaşmış olalım. İşte detaylar!

iPhone 11 64 GB

Fiyatı: 7.233,62 TL

Popüler Haberler