İndirime giren Oppo modelleri - Aralık 2020

Aralık ayının son günlerine girdiğimizde Oppo akıllı telefon modellerinde güzel indirimlerin yapıldığını görüyoruz. İşte detaylar!

Herkesin bildiği gibi son dönemlerde ülkemizdeki teknolojik cihazların fiyatlarında sürekli bir artış söz konusuydu. Ancak gerek döviz kurunun biraz yumuşaması gerekse diğer çeşitli gelişmeler, fiyatların bir nebze de olsa düşmesi ile sonuçlandı. Bu indirimleri ülkemizde de kullanıcı sayısı bir hayli fazla olan Oppo modellerinde görmek mümkün.

Çin merkezli teknoloji devinin giriş-orta segmentinden tutun da tepe seviyeye kadar pek çok yelpazeden akıllı telefon modeli bulunuyor. Eğer siz de Android cephesinden bir telefon satın almak istiyorum diyorsanız bu cihazlara göz atmanızda büyük fayda var. Zira Oppo, Türkiye'ye yaptığı yatırımlarla beraber ilerleyen zamanların da en güçlü üreticilerinden birisi olacak gibi gözüküyor. Her ne kadar şu an liderlik koltuğunda Samsung oturuyor gibi gözükse de her geçen gün genişleyen kullanıcı kitlesi ile Oppo yeni dönemin yeni lideri olabilir.

Biz de sizler için şu günlerde indirime girmiş olan Oppo akıllı telefon modellerini bir araya getiriyoruz. Galerimizde 2.000 TL'den 6.000 TL'ye kadar bütçenize göre her türlü telefonu bulabileceksiniz. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan listemize bir göz atmış olalım. İşte indirime giren Oppo modelleri!

Popüler Haberler