İndirime giren Oppo modelleri! Bu fırsatları kaçırmayın

Bugün sizlerle beraber indirime giren Oppo akıllı telefon modellerini ele alıyor olacağız. Haydi başlayalım!

Bildiğiniz gibi Merkez Bankası’nın faiz kararı sonrasında Türk Lirası daha da değer kaybetti. Dolar ve euro tüm zamanların rekorunu kırarken teknolojik ürün fiyatlarının daha da artacağı korkusu tüketicilere hakim oldu. Bu haklı bir korku ve kurun son durumu özellikle akıllı telefon fiyatlarında ciddi etkiler yaratabilir. Bu sebeple eğer telefonunuzu değiştirecekseniz, elinizi çabuk tutmanızda fayda olabilir.

İndirime giren Oppo modelleri! Bu fırsatları kaçırmayın

Biz ise bugün sizlerle beraber indirime giren Oppo akıllı telefon modellerini ele alıyor olacağız. Ülkemizdeki yatırımlarını arttıran Çin merkezli üretici, kullanıcı sayısını da giderek arttırıyor. Kalite ve uygun fiyatı aynı denklemde bir araya getiren Oppo, böyle giderse Android dünyasının liderlerinden olacak gibi duruyor. Biz de bu yükselen değerin indirime giren telefonlarını sizler için derledik.

Oppo’nun indirime giren pek çok telefonu buluyor. Hatta şirketin alt markası olan realme modellerini de işin içine dahil edersek seçenekler daha da artıyor. Ancak biz bu haberimizde yalnızca Oppo’yu baz alacağımızı şimdiden ifade etmiş olalım. Öyleyse artık lafı daha fazla uzatmadan bahsi geçen markaya ait indirime giren modellere bir göz atalım. Listeye aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Oppo A72 128 GB

Fiyat: 3.643,15 ₺

Popüler Haberler