İndirime giren realme modelleri - Aralık 2020

Aralık ayının son günlerinde bazı realme modelleri indirime girdi. İşte sizler için derlediğimiz en iyi fırsatlar!

Oppo'nun alt markası olarak bilinen realme, uygun fiyata sunmuş olduğu modeller sayesinde ülkemizde popülerlik kazanmayı başardı. Kısa sürede en bilinen üreticilerden birisi olan realme, Xiaomi'nin Redmi modellerine kafa tutmaya başladı. Giriş ve orta segmentte pazarın yıldızlarından birisi haline gelen Çin merkezli şirket, uygun fiyata akıllı telefon sahibi olmak isteyenlerin uğrak noktası haline geldi.

Aralık ayının son günlerine girdiğimizde ise realme cephesinde bizleri güzel fırsatlar karşılıyor. Her ne kadar rakipleri ile kıyasladığımızda markanın alternatif model sayısı zayıf kalsa da mevcut telefonları oldukça yeterli duruyor. Ancak yine de şirketin daha iyi yerlere gelebilmek için ürün gamını genişletmesi gerektiği bir gerçek.

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizler için derlediğimiz indirime giren realme modellerini mercek altına alalım. Zira gerçekten de güzel fırsatlar tüketicileri bekliyor diyebiliriz. Giriş ve orta seviyede her bütçeden ürün var. İşte indirime giren realme modelleri!

Popüler Haberler