İndirime giren Samsung modelleri - Aralık 2020

Aralık ayına girdiğimizde Samsung akıllı telefon modellerinde güzel indirimlerin yapıldığına şahit oluyoruz. İşte detaylar!

Bildiğiniz gibi son zamanlarda ülkemizdeki akıllı telefon fiyatlarında sürekli bir tırmanış söz konusuydu. Ancak gerek döviz kurunun düşmesi gerekse diğer olumlu gelişmeler, fiyatların bir nebze de olsa düşmesi ile sonuçlandı. Bu indirimleri ülkemizde de kullanıcı sayısı bir hayli fazla olan Samsung modellerinde görmek mümkün.

Markanın giriş seviyesinde sunmuş olduğu telefonlardan tepe modellerine kadar birçok farklı cihazda indirimler yapıldığını ifade etmekte fayda var. Değerli Teknolojioku takipçileri için hazırladığımız bu galeride, mutlaka herkes cebine göre bir telefon bulacaktır.

Eğer bir akıllı telefon almak istiyorsanız ve gönlünüz Android cephesinden yanaysa, Samsung düşünmeniz gereken markaların başında geliyor. Gerek kalitesi gerekse sektördeki tecrübesi baz alındığında birçok kişinin tercihini Güney Kore merkezli şirketten yana kullandığına şahit oluyoruz.

Özellikle orta segmente hitap eden modellerde Samsung liderliği gözle görülür bir gerçek olarak karşımıza çıkıyor. Bu anlamda Galaxy A serisine ve Galaxy M serisine olan talep de bir hayli fazla. Eğer siz de bu fikirdeyseniz, aşağıda yer alan modellere göz atmanızda büyük fayda var. Zira indirimler şahane. İşte Aralık ayında indirime giren Samsung akıllı telefon modelleri!

Popüler Haberler