iPad'e Photoshop da geldi!

Milyonlarca kullanıcısı olan Photoshop AppStore'a geldi, iPad kullanıcıları bundan sonra PhotoShop kullanabilecek.

Dünya'nın en iyi grafik yazılımlarını öne süren dev firma Adobe, Android Photoshop sürümünden sonra şimdi de iPad sürümünü çıkardı. iPad kullanıcıları bu süreçten sonra iPad'lerinde Photoshop kullanabilecek.



Geçtiğimiz aylarda ADOBE Android için olan sürümü yayınlanmış, kullanıcıların beğenesine sunmuştu. Android marketten ulaşabileceğimiz bu uygulamayı milyonlarca iPad kullanıcısı indirdi ve beğendi. Adobe firması Android atağından hemen sonra iPad için kolları sıvamıştı. AppStore'da geçtiğimiz günlerde resmi olarak yayınlanan Photoshop Touch şimdiden çok ilgi gördü. Photoshop ile iPad'ın eşsiz deneyimini birleştiren firma çok akıllı bir karar ile giriş yaptı.



Bu karara en çok grafikerler sevindi. Şirket çalışanlarının yanından ayırmadığı iPad ile Photoshop kullanmanın keyfi bir başka olsa gerek. En kolay yönlerinden birisi de bir iş için gittiğiniz yerde kolayca PSD vb dosyalar üzerinde ufak rutüşlar yapabilir, yeni logolar tasarlayıp çizimler yapabilirsiniz. Bu tarz kolaylıklar sağlayan bu uygulama şimdiden kullanıcıların övgüleriyle yağmura başladı.



Photoshop Touch iPad Adobe'nin çıkartmış olduğu Android sürümünden farksız denilebilir, hemen hemen arayüz tasarımları da dahil aynı. Dünya'nın en başarılı ve bir o kadar da popüler olan uygulaması yani fotoğraf editleme programı olan Photoshop iPad kullanıcılarına PC'de aldığı seçenekler kadar olmasa da çok geniş yelpazede çeşitli seçenekler sunuyor.



Uygulamanın sadece iPad 2 üzerinde çalıştığını belirtmekte fayda var. Bunun sebebi ise yeni nesil iPad ile uyumlu ve steril çalışırken iPad üzerinde sıkıntılar doğuracağı konusu..

9.99 $ 'a sahip olabileceğiniz bu uygulamayı hemen indirip denemek isterseniz tıklayın:
http://itunes.apple.com/us/app/adobe-photoshop-touch/id495716481?mt=8

Resmi Youtube hesabından tanıtılan Adobe Photoshop Touch'a göz atalım;

Vimeo iPad uygulaması yayınlandı, indirilmeye hazır!
Günün uygulaması (Android) 29.02
Batman Arkham Shadow duyuruldu, efsane seri geri dönüyor
Sonraki Haber