iPhone 8 hakkında ilk bilgiler geldi

iPhone 8 hakkında ilk sızıntılar geldi. Sharp'ın sızıntısına göre iPhone 8, ekran özellikleri ile Galaxy edge serisine rakip olacağa benziyor.

iPhone 7'nin satışa sunulmasının ardından kısa bir süre sonra seneye tanıtılacak olan iPhone 8 hakkında bilgiler gelmeye başladı. 2017'de iPhone'un 10. yılı olacağı için Apple'ın büyük yenilikler ile karşımıza çıkması bekleniyordu. Bu beklenti Sharp'tan gelen sızıntılar ile bir kat daha arttı.

iPhone 8 ile OLED ve AMOLED ekrana geçiliyor

Sızıntılara göre; iPhone 8, Galaxy edge serisinden artık alıştığımız kavisli ekran ile gelecek. Apple uzun bir süredir kullandığı IPS LCD ekrandan vazgeçerek iPhone 8 ile OLED ve AMOLED ekrana geçiş yapacak. En büyük yenilik ise tasarım bölümünde olacak. 

iPhone 8 ile tasarım değişecek

Bildiğiniz gibi Apple, iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'ın 128 GB ve 256 GB'lık modellerinde Jet Black renk seçeneğine yer vermişti. iPhone 4/4s modellerinden aşina olduğumuz belki de iPhone tarihinde en çok sevilen cam tasarım, iPhone 8 ile yeniden karşımıza çıkabilir.

Tahminlerimize göre iPhone 8'in cam kasası iPhone 4/4s modellerinde olduğu gibi dayanıklı olacaktır. Bildiğiniz üzere cam kasa gibi görünen iPhone 7/7 Plus'ın Jet Black modeli parmak ile bile çizilebiliyor. Apple'ın malzeme kalitesini iPhone 8 ile daha da güçlendirmesini bekliyoruz. 

5.5 inç ve 4.7 inç olmak üzere iki farklı iPhone 8 modellinin olacağı da son gelen sızıntılar arasında yer alıyor. iPhone 8'in teknik özellikleri hakkındak konuşmak için maalesef ki erken görünüyor. Bakalım iPhone 7 ile dünyanın en hızlı mobil cihazı unvanını elinde bulunduran Apple, iPhone 8 ile tahtını koruyabilecek mi?

Xiaomi'nin gizemli telefonları sızdırıldı
iPhone 7 dijital zoom ve Apple iPhone 7 Plus'ın optik zoom'u karşılaştırıldı
TCL Türkiye adeta coştu, monitör fiyatın 4K Google TV özellikli televizyon satıyorlar
Sonraki Haber