iPhone SE 2'nin tanıtım tarihi sızdı!

Apple yeni 4 inçlik canavar iPhone SE 2'nin tanıtım tarihi sızdı.

Apple, özellikle Çin pazarını hedef almak için 2016 yılında iPhone SE modelini tanıtmıştı. Yaklaşık 2 yıldır yeni modeli tanıtılmayan iPhone SE, iPhone 7 ve iPhone X'un gölgesinde kalmıştı. Bugün ise Apple'ın iPhone SE'yi yenileceği haberleri gündeme geldi.

Tayvan pazar araştırması şirket TrendForce'un raporuna göre; Apple, Mayıs ayında bir etkinlik düzenleyecek ve iPhone SE 2 modeli ile karşımıza çıkacak. iPhone SE 2'nin Apple A9 yonga setine 2 GB RAM'e, 12 Megapiksel arka kameraya ve 3D Touch destekli 4 inç büyüklüğünde ekrana sahip olması bekleniyor.

Apple'ın yüzünü güldüren iPhone SE satışlarının, 2018'de de yeni model ile şahlanması ve iPhone SE 2 ile iPhone 7'nin satış rakamının yakalanması bekleniyor. Ancak 2018'de küçük ekranlı telefon kullananların sayısı oldukça az.

Gelişen sosyal medya platformları ve video, oyun ve fotoğraf gibi multimedya kaynaklarının mobile taşınması, kullanıcıları daha iyi görüntüleme deneyimi için büyük ekranlı telefonlara yönlendirdi. Apple'ın iPhone SE 2 modeli tahminlerime göre; iPhone 5C gibi bir fiyasko ile sonlanabilir.

Sony Xperia XA2 Ultra ve Xperia L2 sızdırıldı
Bu defa iPhone'u alüminyuma attı
Nintendo Switch 2'nin en önemli özelliği ortaya çıktı
Sonraki Haber