iQOO Neo 8 serisinin temel özellikleri ortaya çıktı

Fiyat performans odaklı akıllı telefon modelleriyle adından bahsettiren iQOO, Neo 8 serisi üzerinde çalışmaya devam ediyor.

iQOO, akıllı telefon endüstrisinde hızla büyümeye devam ediyor. Son zamanlarda, iQOO Neo 8 serisi akıllı telefonların geliştirilmekte olduğu ortaya çıktı ve markanın bu cihazları 2023'ün ikinci yarısında piyasaya sürmesi bekleniyor. Şimdiye kadar, Neo 8 ve Neo 8 Pro hakkında bazı ayrıntılar online olarak paylaşıldı. Ancak ünlü sızıntı kaynağı Digital Chat Station bu cihazlar hakkında daha fazla ayrıntı ortaya çıkardı.

Kaynak, yaklaşan iQOO Neo 8 serisinin yüksek çözünürlüklü 1.5K ekran özelliğine sahip olacağı ve yüksek frekanslı PWM karartma desteği sunacağı söylentilerini doğruladı. Neo 8 Pro'nun güçlü bir Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 yonga seti ile donatılması beklenirken, standart modelin Dimensity 9200+ yonga setine sahip olacağı tahmin ediliyor. Dimensity 9200+ hakkında çok fazla bilgi yok, ancak şu anda Vivo X90 ve X90 Pro gibi cihazların güç kaynağı olarak hizmet veren Dimensity 9200'ün geliştirilmiş bir versiyonu olacak.

iQOO Neo 8 serisinin temel özellikleri ortaya çıktı

Neo 8 serisi ayrıca 120W hızlı şarj desteği ile gelecek. Önceki modelde de bu özellik bulunuyordu, bu yüzden şaşırtıcı değil. Pil kapasitesi henüz açıklanmadı, ancak yaklaşık 5000mAh olması muhtemel.

Kamera açısından, Neo 8 serisinin 50MP birincil kamera sensörüne sahip olacağı ve Neo 8 Pro'nun daha büyük bir 1/1.5 inç kamera sensörüne sahip olabileceği düşünülüyor. Ancak sensör markası henüz açıklanmadı. Neo 8 serisi, 16GB'a kadar RAM ve 256GB dahili depolama sunacak, ancak diğer özellikler hakkında henüz bilgi bulunmuyor. Kaynak, serinin Çin'de Mayıs 2023'te piyasaya sürüleceğini söylüyor.

iQOO Z7 hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor
Motorola Moto G32 farklı varyantlarla yeniden satışa sunulacak
ChatGPT yalana çok alıştı, kafasına göre birşeyler uyduruyor
Sonraki Haber