İşte 2020 yılının en güçlü telefonları!

İlk sırada Huawei Mate 40 Pro+'ın buldunduğu, 2020 yılının en güçlü telefonlarının yer aldığı listeye hep birlikte göz atalım.

Popüler test uygulaması AnTuTu Benchmark'ın sahibi AnTuTu, her ay en hızlı Android telefonların bulunduğu listeyi yayınlamaya devam ediyor. Son olarak açıklanan verilere göre hazırlanan listedeki en hızlı ilk 10 telefon şu an için 2020 yılının en güçlü telefonları olma özelliği taşıyor. AnTuTu'nun son listesine baktığımızda, Çinli teknoloji üreticilerinin akıllı telefon sektöründeki konumlarını sağlamlaştırmaya devam ettiğini görmekteyiz.

AnTuTu'nun geçtiğimiz ay için hazırladığı en iyi amiral gemisi listesinde, ilk sıradaki telefonun 8 çekirdekli CPU, 24 çekirdekli GPU’ya sahip olan Kirin 9000 işlemcisinden güç aldığı görülüyor.

Açıklanan listenin en üst sırasında ise; Huawei Mate 40 Pro+ yer alıyor. Anlaşılan ABD yaptırımları Huawei'nin önünü kesmeye yetmemiş. Zira Huawei Mate 40 Pro+'yı ise yine Huawei Mate 40 Pro takip etti. Üçüncü sırada ise hem akıllı ev eşyalarında hem de akıllı telefon piyasasında atağa geçen Xiaomi'nin Mi 10 Ultra modelinin yer aldığı görülüyor.

Listede Samsung, iPhone, Oppo gibi diğer bilinen markaların modelleri ise yer almıyor. Bu da bizlere telefon pazarındaki dengelerin değiştiğini işaret ediyor. Listeye genel anlamda Çin'e ait markaların üretmiş olduğu akıllı telefon modellerinin hakim olduğu görülüyor. Dilerseniz listede bulunan diğer telefonlara sırası ile haberimizin devamından göz atalım.

İşte AnTuTu'nun Kasım ayı için belirlediği en hızlı amiral gemisi telefonlar;

Popüler Haberler