İşte 2020 yılının en hızlı şarj olan akıllı telefonları!

2020 yılının en hızlı şarj olan akıllı telefonlarını sizler için bir araya getirdik!

Akıllı telefonlar özellikle de son yıllarda devrim niteliğinde teknolojilere kavuştular. Her ne kadar üzerinde daha çok çalışılması gerekse de, katlanarak ekranı genişleyen telefon modelleri bunun en güzel örneği. Bunun yanısıra 108 megapiksel çözünürlükte kameraya sahip telefonlar, temassız ödeme özelliğine sahip modellerin sayısı da arttı.

Akıllı telefon teknolojilerinin hızlı gelişimi, doğal olarak cihaz bataryalarının da hızlı tükenmesine sebep oluyor. Bu duruma çözüm arayan üreticiler, daha yüksek kapasiteye sahip batarya üretimine yönelseler de, bunun tek başına yeterli olmadığı gayet açık.

Hal böyle olunca üretici firmalar, şarj adaptörlerinin telefonları daha hızlı bir şekilde şarj etmesini sağlamaya yönelik çalışmlarını hızlandırdı. Özellikle de son bir iki yıldır bu konuda başarılı olduklarını söyleyebiliriz. Bu anlamda özellikle de Çin merkezli telefon üreticisi markalar oldukça başarılı. Şu an için Xiaomi, Huawei ve Oppo gibi firmalar açık ara öndeler.

Bu içeriğimizde, 2020 yılının en hızlı şarj olan akıllı telefonlarının listesini sizlerle paylaşacağız. Listenin ilk sırasında Çin’de Xiaomi Mi 10 Extreme Commemorative Edition adıyla piyasaya çıkan Xiaomi Mi 10 Ultra‘nın yer aldığını görüyoruz. Cihazın 4500 mAh değerindeki bataryası 21 dakika gibi hayranlık bırakan kısa bir süre içinde tam olarak şarj olabiliyor.

Dilerseniz şimdi söz daha fazla uzatmadan, en hızlı şarj olan telefonlar listemizde yer alan diğer modellere hep birlikte göz atalım.

(Not: Listede yer alan telefonların tamamı, kablolu şarj özelliği üzerinden değerlendirilmiştir)

İşte 2020 yılının en hızlı şarj olan akıllı telefonları

Popüler Haberler