İşte karşınızda Android 6.0 Marshmallow!

Android M'nin gerçek ismi açıklandı. Google tarafından I/O 2015 konferansı ile duyurulan Android M sürümünün gerçek ismi sonunda Android 6.0 Marshmallow oldu.

Arama devi Google Mayıs ayında Google I / O geliştirici konferansında duyurduğu yeni Android M Geliştirici Önizleme lansmanından bu yana, Android M'nin gerçek isminin ne olacağı merak ediliyordu. An itibarı ile Android M'nin gerçek ismi belli oldu.

Android ürün müdürü Jamal Eason, android-developers.blogunda yaptığı açıklamada "Bugün son Geliştirici Önizleme sürümü ile resmi Android 6.0 Marshmallow SDK'sını yayınlamış bulunuyoruz. Google Android Marshmallow için API 23 seviyesinde yeni uygulamalarınızı geliştirmeye hazır olun" dedi.

Güncelleme nasıl yapılacak?

Android 6.0 Marshmallow geliştirici önizleme sürümü desteklenen Nexus cihazlar (Nexus 5, Nexus 6, Nexus 9 veNexus Player) için güncellendi. Eğer Android M 2.nci önizleme sürümünü desteklenen Nexus cihazlarınıza daha önce indirdiyseniz veya ilk olarak yüklemeyi istiyorsanız geliştirici önizleme sitesinden 3.ncü ve son sürümü cihazlarınıza yükleyeyebilirsiniz. Ayrıca, önceki geliştirici önizleme güncellemesinde olduğu gibi desteklenen Nexus cihazlar önümüzdeki birkaç gün içinde Over-The-Air (OTA) güncellemesi alacak.

Uygun fiyatlı Redmi Note 2 satış rekoru kırdı
Bu da kapaklı iPhone!
Popüler Andorid modeli ChatGPT özelliğine kavuştu, hemen telefonunuzu güncelleyin
Sonraki Haber