İşte Samsung Galaxy S III basın davetiyesi!

Samsung Galaxy S III için basın davetiyesinde tarih verilmiş.

Son model akıllı telefonlar piyasaya çıkmaya devam ediyor. Birde çıkması beklenen telefonlar var bunlardan biride Samsung Galaxy S III. Samsung'un uzun süredir merakla beklenen yeni nesil akıllı telefonu Galaxy S III için yeni haberler gelmeye devam ediyor. 2012′nin en merakla beklenen telefonu Samsung Galaxy S3′ün ilk görüntüsüyle birlikte bazı özellikleri de açığa çıktı.

Samsung Galaxy S III'e ait ilk görüntüler basına sızmaya başladı. Basına sızan başka bir şey de bir davetiye görüntüsü.  Davetiyeye göre Samsung 22 Mayıs'ta Londra'da Galaxy S III basına tanıtım yapacak. Davetiyesi olduğu düşünülen doküman da, "Samsung Galaxy S III, Yeni Jenerasyon Geliyor, 22 Mayıs, Londra, Birleşik Krallık" yazıyor.

Son çıkan söylentilere göre Galaxy S III'ün özellikleri tam olarak şöyle:

4.65-inç büyüklüğünde ve 1280 x 720 piksel çözünürlüğünde olacak telefon Super AMOLED Plus ekran ile gelecek.

Galaxy S III'ün seramik tabanlı kasa ile geleceği ve Samsung tasarımı ARM Cortex-A9 tabanlı dört çekirdekli işlemci kullanacağı da söylentiler arasında. Ekranın piksel yoğunluğunun 316ppi seviyesinde olacağı ve Türkiye de Haziran ayında satışına başlayacağı bildirildi.  Galaxy S III, Android 4 ve TouchWIZ 5 arayüzü ile gelmesi bekleniyor.

Facebook'tan yeni iPad'a özel iOS uygulaması
Motorola Razr Maxx bu özelliğiyle çok konuşulacak
TOGG daha ne yapsın bedavaya mı satsın, bu kampanyanın bir eşi daha yok
Sonraki Haber